Nalin RR kako lep buši. Moj je tudi že kar velik, bom popoldne dala slikico gor.
Midva sva se nekako odločila, da bova sigurno imela
, če bo vse ok in bo šlo po načrtu. Moj
bi mogoče imel celo
, ampak se bova še pogajala.
V soboto smo imeli piknik v zidanci, je imel
rojstni dan. So mi punce full pomagale. Me stalno nekaj opozarjajo jaz pa se izredno dobro počutim in ne želim, da me zdaj vse gledajo kot, da je nekaj narobe z mano. Se moram včasih prav razjezit. Sva pa prva v najini družbi, ki bova imela
in zdaj moj
vse preganja naj imajo tudi oni, da bodo moški skupaj vozičkali. Je prav navdušen in res vesel. Nisem si ga predstavljala takega, me prav preseneča pa sem mislila, da ga poznam.
Kljub temu, da sem stalno normalno aktivna mi trebuh še ne otrdeva. Upam, da tudi ne bo, ker se mi po vašem pripovedovanju ne zdi ravno fino zadeva.
Zjutraj sem se vagala in sem ta teden spet -0,2kg. Vse skupaj zdaj kaže +0,5kg. Moram priznat, da sem presenečena, ker sem pričakovala, da bom v
sigurno imela 100kg, ker sem zelo veliko pojedla, pa vse mi je bilo full dobro, pa sladkarije...tega ni bilo nikoli dovolj. Zdaj še vedno jem 3x na dan, res ne pazim na prehrano vendar jem veliko več sadja in zelenjave, sladkarije sem pa skoraj čisto odpisala, enostano mi ne pašejo. Do zdaj sem mogoče v 18t pojedla vse skupaj 100g čokolade, pa ene 20 kepic sladoleda. Čisto netipično zame.
Vsem, ki imate AC držim pesti, enako tudi za vse tiste, ki že čakate rezultate. Vse bo ok. Bodite pozitivne, čeprav je mogoče težko.