IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Tinča glede cotk... jaz sem kupila samo enega pajacka, ostalo bomo verjetno nakupovaali od septembra naprej. Zdaj sem vzela številko 56, pa sem že razmišljala, da je pozimi treba otroku še spodaj dasti majčko, pa žabe, pa še plenička, potem pa ne vem, če ne bo 56 že premajhna številka
Ne vem, bomo videli... Naprej pa bom vsekakor v trgovini povprašala ali pa tukaj na forumu.
Kolikor jaz vem, vem pa zelo malo

, je št. 56 takoj premajhna. Če računaš, da je otrok velik tam nekje 50cm, pa še vse kar mu spodaj oblečeš, pa pleničko ne smeš pozabit...se bo kar nabralo enih centimetrov. Mogoče ga/jo boš spravila v 56 takoj po porodnišnici potem bo pa že premajhno. Te čisto majhne številke so bolj primerne za nedonošenčke.
Če se bo katera naročala za 3D UZ pri dr. Pušenjaku sem včeraj dobila v ZD Dravlje številko kjer naročajo za njega. 051/321-224 Jaz bom klicala danes, čeprav sem mogoče prezgodnja, čeprav se bojim, da ima on gužvo. 3D UZ delajo med 25 in 30 tednom, torej pridem na vrsto oktobra.
Za vse, ki še niste začele mazat bušitov priporočam Aventovo olje proti strijam. V DM stane cca 17€ in sem si ga kupila, čeprav sem se že mazala in sem strašansko zadovoljna z občutkom. Zelo lepo diši, res imaš občutek, da je zelo vlažilno čeprav ni mastno in se hitro vpije.
Hvala za vse pohvale za moj velik buši.
Bajsa škoda, ker nas zapuščaš in se seliš k februarčicam. Vseeno čim lepšo nosečnost, ampak pogledat nas pa vseeno lahko prideš vsake toliko časa.