Ojla
Zdaj pa mi je kar malo
(nerodno) glede frizurce ,ki jo vsi tako hvalite.Jaz ne zdržim s temi lasmi(sem mislila ,da bom) ,pa toliko dela je z dolgimi (vsak tretji dan prat ,skrbet ,da bodo lepi ,odpadali so mi 100/h),pa seveda mi bolj paše ta kratka frizura
Baje je zdaj obdobje ,ko lahko nekaterim lasje zelo izpadajo ,tudi moji mali tako izpadajo ,da je joj.
Nana-a ti si frizerka?Delaš kakšne extra kratke frizure?Jaz sem si želela zase kakšno odštekano ,pa ta moja frizerka ni ravno za domišljije ,pa frizira samo parkrat na teden ,ker ne dela v salonu.Jaz imam rada spremembe na glavi
Sunny Morning-saj bi res bilo lepo ,če bi bili leta 2005 ali
Sem takrat imela isto frizurco ,samo še blond pramene.Hvala na opozorilu ,moram it pogledat kaj sem spet naštimala s tem fotoaparatom.
Klepetka-pri nas je tud bilo sno obdobje ,ko si sploh ni hotela glave umit ,pa dretje ,tako ,da sva morala skoz oba umivat.Ampak jo je kar hitro minilo ,sedaj pa me sprašuje vsak dan ,če si danes ne sme oprat lase.
Oh so zanimivi ti naši otročki.Te pleničke so ful lepe ,ki jih bo imel hofer jaz jih imam od ta prve doma enake poslikave ,la da vse drugje kupljene ,zdaj so pa lepo v kompletu.
Katja ,le glej ,da ne rodiš konc februarja ali pa nas vse prehitiš ,pa rodiš 1x za spremembo decembra ,če si že prvega nosila 1mesec čez rok.
Medika-ti še zdaj nisi dobila izvid?To je pa ena slabost v Lj ,da takooo dolgo potrebujejo ,da nam pošljejo te izvide ,ki jih me nestrpno pričakujemo in smo vse napsihirane.
Vsem ,ki mislite na nas(mene ,mediko ,mml),hvala vam!Mogoče bo le kaj pomagalo
,da dobimo dober izvid.