Jaz sem že zadnjič doma na glas razmišljala, kako zanimivo bo videt enih 15 žensk s trebuščki Mislim, da se ne bomo težko prepoznale, kajne?
Meni se še prav nič ne pozna (če seveda odmislim širjenje riti in stegen), in močno dvomim, da bom imela vsaj približno "spodoben" nosečniški trebušček do našega srečanja
Dobro bi res bilo, če bi se dogovorili, da bi katera šla rezervirat kakšno mizo ali dve v kakšen lokal
Upam, da se kakšna Celjanka javi za to nalogo, ker jaz v naslednjih dneh nimam namena hodit na štajerski konec. Čeprav smo na lanskem srečanju mamic z dojenčki, kar direktno okupirale en del lokala (mislim, da Istaniča) v 1. nadstropju, res pa da smo se dobile dopoldan. Po mojem natakarja še dane tlačijo nočne more, se mi zdi, da možakar sploh ni dobro dojel in je mislil, da ima privide
mml,bolj pozorno beri kar pišemo
A hočeš reči, da tako ali tako samo v prazno nakladam

.
Saj po mojem sem videla, samo se mi inforamcija ni zapisala v spomin
Jaz mislim, da bom nekaj potiskanih plenic kupila v Avstriji v Bipi, ker tista, ki jo že imam je super...gosta, z dobrimi robovi, se nič ne vijuga pri likanju...
mala pikica super, da je z

vse OK, da pridno raste in da iam vse kar mora imeti. Pa čestitke za

, sedaj se lahko bolj usmerita na izbiranje imena in je žensko ime samo za vsak slučaj
sani ja likanje plenic je nekaj boljšega

, jaz tudi vsakič pravim hvala bogu za plenice za enkratno uporabo
Grem še malo težit sodelavcem, še vedno nisem povedala, da sem noseča...se mi kar ne da. Po mojem sodelavke že z veseljem opravljajo, kako se grdo redim