IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Jaz sem že doma. Smo imeli morfologijo. Z našim
je vse v redu
Super, da je z

vse ok.

Ja, pa čestitke za

.
Plenice v Hoferju nisem šla kupovat, ker se mi do Črnomlja ne da zaradi tega vozit. Tako ali tako imava v septembru namen skočit v Graz pa bom šla tam v Kiko po te "famozne" pleničke. Vidim, da jih full kupujete in to v kar veliki količini, a boste

zavijale v njih, ker jaz bi jih imela samo za kam podložit pod

, pa za brisat "smrček" in te stvari.
Sani1 ne vem koliko si stara, samo vem, da moja mami leta 1975 ni imela niti slučajno 120 tetra plenic. Tudi pri bratu, ki je 5 let mlajši jih ni imela toliko. Jih je imela glih toliko, da sem bila vsak dan v suhih, prala je pa tudi čisto vsak dan.
Za
srečanje se še vedno nisem odločila. Ne vem kam so mi ušle Dolenjske nosečke, jih kar ni. Ja menda pa ne bom sama januarja v porodnišnici

.
Jaz tudi moram pohvalit mojega

, ker mi kar pomaga, čeprav za zdaj raje stvari še naredim sama. Ne želim, da se me preveč nosi po rokah, ker bom to še preveč potrebovala kasneje. Me pa razvaja drugače. Mi gre po sladoled, pa mi zmasira stopala, pa zloži iz pomivalnega stroja...resnično se trudi. Moram pa priznat, da še nisem tečka

. Razpoloženje še ne varira, še vedno sem nasmejana, optimistična, vedra in vedno dobre volje.
Don't worry, be happy!!!