Pozdravljene punce!
Jaz se po dolgem času javljam iz ilegale, ker sem zadnji teden preživela v bolnišnici zaradi prenizkega pritiska in prezgodnjega odpiranja(oslabljen MV). Sem odprta že 2cm in imam naročeno strogo mirovanje do 35.tedna in kontrole pri G. vsak teden. Isto se mi je zgodilo v prejšnji nosečnosti in sem potem rodila v 33.tednu. No, upam, da bomo tudi tokrat prigurali vsaj do 33.t ali še dlje.
Morfologija je tudi že za nami. Morala bi jo imeti v sredo, pa so mi jo naredili v četrtek v bolnišnici. No, z
je vse ok, primerno velik, vsi organi na mestu... je pa iz
nastal
.
Jaz sem si potiho ful želela še enega fantka, možek pa tudi. Edino Zala je bila ful razočarana, ko sva ji povedala, da bo morala na sestrico še mal počakat. Zdaj se lahko vrževa v iskanje imena, ki je za naju... katastrofa.
Kilce: Ko sem bila v bolnišnici, so me zdravniki skoz opozarjali, da ne smem hujšat med nosečnostjo. Pa saj nočem!! Sem čist vesela za vsak pridobljen gram. Trenutno sem na 2kg plusa.
Brcike: čez dan jih je bolj malo in so precej bolj nežne kot ponoči. Ima cele žurke
tam notri. Ponavadi ravno, ko se spravim spat, začne brcat na polno.
Zgaga: me obupno peče, če jem zvečer... tam po deveti uri. Potem sploh ne morem spat... se raje brzdam in takrat ne jem... so n-kratni obiski WC-ja čisto zadosti moteči ponoči.
Voziček: imamo Speedija še od Alekseja, tako da ne bomo kupovali novega, ker je ta super ohranjen pa še res mi je super služil za po vseh terenih... tko da dam roko v ogenj zanj. Samo še prednje varovalo počakamo... smo ga naročili pred več kot mesecem dni in so rekli, da ga pred novembrom ne bomo dobili. No, saj ni panike, časa je še.
Zimska garderoba: ojoj, cunj zase imam še preveč. Ponavadi ne maram šopinga kej preveč... ampak, ko sem noseča, bi pokupila vse trgovine.... imam res dosti hlač in majčk, puloverčkov... tako da sem si zabičala, da ne smem kupiti nič novega zase dokler ne rodim... potem pa bom že potrebovala kaj.
Mislim, da bo dost za zdaj... zdaj, ko sem doma, se bom pogosteje javljala in vas redno čekirala.
Lepo se imejte!
Nalin, grozno! Zelo zelo zelo mi je žal za tvojo znanko... v teh trenutkih je najbolje, da ji daš vedet, da se lahko kadarkoli obrne nate in se ti zaupa, zjoče. Meni je pomagalo, da sem imela okrog sebe velik krog prijateljev.