Pozdravljene čveke! Res ste pridne, če vas dva dni ne berem, si moram res čas vzeti, da vse nadoknadim. Ste pridne!!!
NalinRR: to, kar se je zgodilo sestri tvoje prijateljice je res groza. Joj, še meni so stopile solzice v oči. Res si ne znam predstavljati, kako hudo ji mora biti.
Zasanjana: upam, da bo še vse OK, da boš malo bebico donosila do konca in res upoštevaj zdravnika: POČIVAJ!!!!
Katja: tudi zate upam, da je s hrbtom že bolje in tudi ti upoštevaj zdravnika in šefa: počivaj!!!
Sunny morning: tudi jaz sem v Kepici gledala hlače, pa si jih nisem kupila, ker mi niso dobro stale. Sem šla pa v Celje v H&M in si tam kupila ene hlače(34 €) in ene par tunik, tko da sem za nekaj časa dobra. Se pa tudi meni zdi, da pretiravajo v cenah nosečniških oblek. Imaš pa prav; nage ne moremo hoditi okrog.
krmyka: dobrodošla in
za
!!!!
Puri: glede trbuščka: meni velikokrat otrdi, se mi zdi da posebej takrat, ko kaj delam ali pa športam. Včeraj sem bila na morju in sem kar veliko plavala (očala pa glavo, pa užgi kravl ene pol ure). Ko pa sem prišla iz vode, sem imela ful trd trebušček. ampak jaz mislim, da to ni nič hudega, da otrdi, ker so trebušne mišice napete. Lahko pa popiješ magnezij, ki preprečuje otrdevanje, samo prej se s svojo G pogovori.
Jutri imam tudi jaz morfologijo, sicer ne pri svoji G, ampak v porodnišnici. Komaj že čakam na pregled, da izvem, če je s pikico vse v najlepšem redu, pa da izvem spol, da grem pol na lov za oblekice in ostale stvari, ker nimam še ničesar.
Ostalih, ki nisem omenila, upam, da ste super in da uživate.
Lepo se imejte in se smejte!!!