klaja boš pa naslednji teden z večjim veslejem kupovala...glavno, da je z
vse OK
jaz sem se uspela končno naročit na pregled za naslednji petek (ker cel avgust niso naročali) in sem naročena ob 11.40, kar pomeni, da če bom imela veliko sreče, bom na vrsti ob 13...po tem pa ne vem ali bom imela morfologijo 11. septembra ali šele po tem, ko pridem z morja (takrat se mi zdi že skroaj malo pozno), in bom v 24. tednu...no ja bom videla
Vidim, da se nam pridružujejo same zelo mlade mamice
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Vidim, da se nam pridružujejo same zelo mlade mamice. Sploh pa leta niso pomembna ali pa...
Sem ravno ugotovila, da bi nekaterim lahko bila teoretično že jaz mama...
Sicer pa
sunny bravo za ne preveč +kg, ajz sem manj uspešna kot ti, kljub temu ,da precej pazim kaj jem, sem že na skoraj +4kg in vem ,da bom februarja grdo gledala številke na tehtnici, ki ne bodo hotele pokazati pravega minusa. Upam, da se bodo kile malo ustavile septembra, ko bom začela spet hodit na telovadbo...
super

, jaz se že veselim čvekanja in da vas vidim v živo...je po tem dosti lažje čvekati
zasanjana upam, da te bolečine v križu čim prej minejo

. A misliš, da kakšna za nosečnice prilagojena masaža ti pa ne bi pomagala? Držim pesti, da bo ta nosečnost trajala čim dalj in s čim manj težavami
Manca spi,

je še v službi, jaz grem pa malo lenarit pred TV, kup perila bo pa počakal do jutri