IZVIRNO SPOROČILO: mml
Pa še pri bodiju točno vem ,da bo ostal tam kjer mora in ne bo zlezel na sredo hrbta...
Se popolnoma strinjam in se tudi meni zdi, da so bodiji ena super pogruntavščina. Se spomnim, da jih pred 20 leti še ni bilo in so bile samo majčke za zavezat in je otrok res ves čas kazal hrbet. Zdaj ga pa zapneš in fertik.
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Jaz imam pa slabe izkušnje z Leklercovimi bodiji. Sem jih kupila za mlajšega, pa sem jih enkrat oprala in niso bili za nič drugega več kot za krpe, Popolnoma so se raztegnili in malemu lezli čez rame. Sem bila jezna ko
Jaz z cotikami v E.Leclercu nimam izkušenj, jih ima pa moja prijateljica in je rekla, da gre sigurno 4-5 na leto v večjo nabavo za svojega

. Tudi te bodije mi je ona kupila. Se mi zdi, da se je ona bolj zagrela za moje cotike kot jaz. Mi bo kar organizirala kdo mi bo lahko kaj dal. Pa moram priznat, da me to mogoče malo moti. Saj je super, da kakšno stvar dobiš in ni treba vsega kupovat, vendar ne bi rada imela vsega sposojenega in že nošenega. Bi rada svojemu

kupila tudi kaj novega in samo njegovega. Sem mojemu že napovedala, da greva po 3D UZ takoj v H&M pogledat, ker imata Baby center in Pikapolonica definitvino preveč navite cene. Saj imam denar in bi lahko vse kupila novo in za full denarja, samo se mi zdi to čisto brezsmiselno, zato bova kombinirala. Nekaj bova kupila novega, nekaj pa si bova sposodila.