writing-img

RE: Goriška

clock-img

10.04.2008, 19:35

clock-img

Anonimen

Baby center je full drag. Kar je znižano  imajo ponavadi iste cene kot v Italiji.

clock-img

11.04.2008, 09:45

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Joj Bambina user posted image user posted image  kakšen opis Baby centra - isto se počutim tudi jaz. user posted image Fajn pa za C in A - zakon. Sicer ga ne poznam ampak imam veliko željo po spoznavanju user posted image user posted image . Priden ste - ste kar "zvohale". Felicity - mislim, da ima pikapolonica občastno dobre popuste na igrače. Jaz sem jo obiskala v Ljutomeru in mi je bila kar vščeč.

Aja glede vrtca - občinski svetnik Robert Golob ga bo ustanovil kot zasebni vrtec - najprej za njihove zaposlene. In ja deluje v tem trenutku v Biljah ampak vzgoja po Montessori metodi mi pa ni bila preveč všeč. Določeni elementi ja, vse skupaj pa ne, ker sem mnenja, da se morajo otroci naučiti tudi socialnega brušenja odnosov - živeli bodo v "krutem" svetu - ta metoda pa mu tega ne da. No, saj to je samo moje mnenje.

Pa še nekaj - punce petek je - uživajte.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

11.04.2008, 10:43

clock-img

Anonimen

Res je petek, ma ni za uživat ker je dež. No tisti ki smo doma je beda, nimaš kam iti v takem vremenu.

clock-img

11.04.2008, 18:37

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 11.4.2008 18:38:54 >

clock-img

11.04.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

Hvala enako.

Moram iti, zunaj grmi.

clock-img

12.04.2008, 10:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.04.2008, 09:49

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Moja sestrična je danes rodila princesko Mašo! Iskrene čestitke!
Pa ravno na dan, ko njen sinček praznuje 3 RD. Vse najboljše!

Za Mašo -
user posted image

Za Urbana -

user posted image

clock-img

16.04.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

Čestitke za Mašo in vse najboljše Urbanu.user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 09:14

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Ste že ble v MASS-u v Hiperju?
Sem včeraj dobila reklamo v kaslc. Moram it malo pogledat.

clock-img

17.04.2008, 11:26

clock-img

Anonimen

Jaz bom verejetno šla danes popoldne, ko bom čakala moža, da konča šiht.

clock-img

17.04.2008, 21:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.04.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

Danes se mi je vse zagatilo, tako da je mož mene čakal in ne jaz njega. user posted image   Tako da danes nisem videla merkatorja.

Jutri grem pa na upravno enoto, in bom gotovo skočila še v merkator, da vidim kaj je novega.

Kakšne pa so cene v tej novi trgovini.

clock-img

21.04.2008, 21:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.04.2008, 22:53

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Tukaj sem.
No mene ni blo kar neki časa tukaj. Sploh nimam časa, ne vem kaj je z mano.

V petek sem bila v poni novi trgovini v mercatorju in si kupla ene balerinke. Gledala sem tud japonke, ampak sem rekla da raje počakam še malo.

Kaj delajo na grčni krožni al kaj.

Danes smo pohajali po NG, Nejc je bil tako navdušen nad avtomobili, pa še dež je padal to se mu je zdelo zelo lepo.
Pa še nekaj novega imamo pri nas - 2 zobka. Končno. Joj kolk je bil te dni dristast. Zobki so ga zdelali.

Ali občina dela ob sredah do petihuser posted image

clock-img

23.04.2008, 23:15

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Ok, samo malo da osvežim to "ubogo" Goriško user posted image

Pri nas je Ema zbolela, tako da sem na bolniški. Ta mala je čez dan kar "zahtevna" in sem prav vesela, da ne vidite v kakšnem stanju je stanovanje. Da bi sedaj spravljala ...no way, je že boljše it malo na net pogledat, kaj se je čez dan dogajalo.
Pa še C.S.I. mi je uspelo pogledat, (z malo v naročju, ko sem jo uspavala, naj ji bo, že ker je bolna).
No upam da ste ostali ok, se še kaj tipkamo, če ne bom pa jaz spet kakšno slikco prilepila.
A ja,  že k je bla debata o čakanju pri dr. Danes ko sem vstopila v čakalnico, nas je bilo vseh skupaj 18.user posted image (Aleeee), in ko sem odprla okno, so me še malo čudno gledali, pa sem jim rekla, da je itak zunaj 18°C, da hujšega ne bo, tudi če malo popiha, ko odprejo vrata.

user posted image

clock-img

24.04.2008, 10:34

clock-img

mogant

pencil-img

210

Ciao,

jaz sem bla prejšnji teden v Supernovi na Rudniku... ta C&M (al kako je že) je pa nekaj podobnega kot H&M ne, tudi cenovno? imajo kar lepe stvari, ampak izbira se mi je zdela pa bolj klavrna...zasledila sem edino dvoje hlačk isti model samo druge barve, ene so bile 10 eur, druge pa 3,5 eur?? sem vprašala prodajalko zakaj ta razlika, pa je rekla, da je to pač njihov način, da zadovoljijo tudi take kupce, ki si teh dražjih ne morejo privoščiti, super ne, ampak kaj ko je od teh ta poceni ostal sam en par... jaz pa rabim tri,

jaz sem do sedaj še vedno največ dobila (poleg H&M seveda) v trgovini tape a l`oeil (v city parku), cene so tam okrog 10 do 15 eur za kom, je tudi v supernovi, ampak naročajo samo po dva komada na številko, kar zame spet ne pride v poštev...a mogoče katera ve, če je ta trgovina tudi kje na tem koncu, v it mogoče?

clock-img

25.04.2008, 14:04

clock-img

januskica

pencil-img

140

tudi mi smo bili prejšni teden ponovno v C&A in je bilo res klavrno, prvi teden po odprtju so pa imeli ful robe. drugače pa tape a l`oeil je samo v lj in kr (link http://www.sportina.si/index.php?event_id=240 ). imajo pa do konca aprila znižane artikle. mogoče bo v supernovi v ng. lp

clock-img

28.04.2008, 12:48

clock-img

Anonimen

Halooooo a je kdo tu
user posted image
kje ste vse? A ste pozabile na goriško!

Mi full pohajamo zdej ko je tolk lepo vreme.
Sam na  delo ne smem pomislit, ker grem delat četz dober mesec. Pa še šef mi noče dat dopusta še en teden,,ker pravi da je zelo veliko dela. Vsaj da bi dobila kaj druzga, sam da bi šla od tam, ker mi je prav bedno.
No kaj vam nakladam s tem.

Lep dan vam želim, pa oglaste se kej.

clock-img

28.04.2008, 22:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.05.2008, 18:12

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Živjo punce

Ker sem v Gorico priseljena, imam eno vprašanje, ki ni ravno povezano z otroci. Bi mi lahko katera priporočila kakšen frizerski salon v centru N. Gorice?

Sicer pa smo mi tudi danes bili pridni na sprehodu.

clock-img

03.05.2008, 21:58

clock-img

mogant

pencil-img

210

Frizerski salon Pavel v SKB stavbi nasproti gledališča, v 1. nadstropju, jaz poznam njegovo ženo Martino, ki tudi tam striže.

clock-img

05.05.2008, 16:39

clock-img

officko

pencil-img

31

zanima me če gdo ve ali ti veš kje bi se dalo dobiti kakšen gel za otroške zobke za preprečevanje zobne gnilobe

clock-img

05.05.2008, 23:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.05.2008, 15:46

clock-img

tropical

pencil-img

2079

user posted image
Joj kej smo še zmerom na tej strani. Nč se ne pomikamo navzgor.
Kje pa ste, a pohajaste,ker je tak lep sonček zuni.

Kako oblačite v takem vremenu vaše tamale.

Lep dan vam želim.

clock-img

06.05.2008, 19:49

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Hvala, Mogant user posted image

Mi smo kar na sprehodih. Pa tudi jaz ne vem prav dobro, kako ga oblačit. Sem ga doslej imela še kar v bodiju z dolgimi rokavi, tanko majčko in jaknico in spodaj žabice in hlače ter kapico. Pa je bilo danes tako toplo, da sem si rekla, da je jaknica pretopla in bom poskusila zgoraj s trenirko. Še kar ne vem pa ali naj opustim tudi žabice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem