writing-img

RE: Goriška

clock-img

02.09.2008, 21:59

clock-img

Teya

pencil-img

1051

ali pa vse že stojijo v vrsti pred qulandijo user posted image user posted image user posted image

pozdravček vsem po dolgem času!user posted image

clock-img

02.09.2008, 22:21

clock-img

tropical

pencil-img

2079

IZVIRNO SPOROČILO: Teya

ali pa vse že stojijo v vrsti pred qulandijo user posted image user posted image user posted image

pozdravček vsem po dolgem času!user posted image

Odprejo jo 11. septembra - a boste šle na otvoritev. Jaz tisti dan grem na trg v Italijo. Moram mal špeže narediti zame.

Kako je kaj z vami. Naš hodi od 12meseca pa pol oz. že prej  je hodil ob opori. Zdaj pa je samo gas po hiši in moramo paziti da ne kaj prevrne.

Kdaj bo otvoritev zjutraj ali popolndne?

Lahko noč pa še kaj pišite da se beremo.

clock-img

03.09.2008, 13:38

clock-img

Teya

pencil-img

1051

če se ne motim, je otvoritev ob 11h....za nas kak dan kasneje, da nas ne pohodijo :)))

a je tu še katera od dr. gortnarjeve????? ste videle kaj so naredili z ZD????....nas so preložili na sosednji hodnik, kjer čakamo dobesedno na hodniku, oz. v čakalnici 2. splošnih ambulant (za odrasle)...no, da ne bom delala komu krivice, naj povem, da sicer obstaja en prostorček s previjalno mizo in 2 klopcama, ena velikosti za 3 velike riti, ena za 2 majhni...in to je to...čakamo na hodniku, ki pelje do stranskega izhoda oz do dvigala za laboratorij...ni mi jasno kako si to predstavljajo...vse na kup...bolani odrasli, dojenčki, otroci, sistematski itd....čist sem razp...!!!

clock-img

04.09.2008, 22:07

clock-img

Teya

pencil-img

1051

se popravljam...otvoritev ob 9h

clock-img

08.09.2008, 19:17

clock-img

tropical

pencil-img

2079

A ve kdaj dela v Ng Beseničarjeva

clock-img

09.09.2008, 15:35

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

A ve kdaj dela v Ng Beseničarjeva

http://www.zd-go.si/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=85

clock-img

09.09.2008, 15:37

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Teya - mi smo pri G., pa zadnjič smo čakali še v stari čakalnici, samo vhod je bil prestavljen user posted image

A sedaj bomo pa na hodniku? Upam da je samo prehodno.

clock-img

09.09.2008, 21:13

clock-img

tropical

pencil-img

2079

user posted image
Felicity za naslov. Niti pomislila nisem na ta naslov.

clock-img

11.09.2008, 14:24

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Kje ste vse?

clock-img

19.09.2008, 20:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.09.2008, 18:05

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Sami Italijani, pa še parkirat nimaš kje, tako da smo šli po špežo kar v di piu in nekaj v lidl v Italijo.

clock-img

21.09.2008, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.09.2008, 09:58

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Ma se splača šploh še hodit v Italjo po hrano?

Točno nisem izračunala, ma hodim še vedno, vsaj za določene reči. Pašta, biškoti, kafe, merendine, pestoti in razni golaži, pralni praški... V famili imajozmeraj neke ugodnosti in popuste in grem kar rada tja.

V Q sem bila samo 1x, meni ni ne vem kaj, ok zgradba kot sama mi je všeč, ma izbor trgovin  niti ne, čevlji so obup, h Kosiču nisem uspela prit, sem ga nekako spregledala user posted image , oviesse boljše v I, H&M malo izbire za velikost za našo, na ostale se moram še privadit (C&A, v vogele nisem videla nič kar bi me pritegnilo). Je pa res, da sem gledala samo cunje za ta malo. Zame je še vedno Italija - Sisley, Motivi, Benetton in podobne. Drugega skoraj ne pogledam.

V market nisem šla, limoni je ful majhen, pa še novosti imajo več v Kompas Shopu, edino D&m je +, ker je še kar velik in izbira dobra.
Pikapolonca - izbor igrač ni ne vem kaj, za dojenčke pa itak nisem gledala.

a ja, sem pa šla med tednov okoli 15 ure in je bilo fajn, ker je bilo veliko parkirnih mest v garaži. MEd vikendom pa me zagotovo ne vidijo! Če hodijo Italjani sem, gremo pa mi dol! user posted image

A katera pozna kaj središče Udin? neka trgovina B store me zanima. Bo treba iz v izvidnico. user posted image

clock-img

22.09.2008, 11:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.09.2008, 14:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.09.2008, 09:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.09.2008, 08:50

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

bambina - nam hočeš kaj namignit? user posted image

Sicer sama še opazila nisem nosečniškega oddelka v H&m-ju, sem pa tistega v Oviesse!

clock-img

24.09.2008, 08:51

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Kaj sedaj, za center Udin nobena ne ve?

< Sporočilo je popravil Felicity -- 24.9.2008 8:52:31 >

clock-img

24.09.2008, 09:08

clock-img

Teya

pencil-img

1051

ma punce, jaz sem pa full vesela te naše nove pridobitve! user posted image
res ni, kar so govorili, da bo...ampak jaz sem full vesela, da sploh kaj je! user posted image
se mi zdi skoraj neverjetno, da grem lahko v ng v trgovino in imam celo kaj izbirat user posted image .
pa res je lepo, da imajo tudi nosečniške cote (jaz na nič ne namigujem user posted image ), saj je bilo prej res zlo revno kar se tega tiče...

je pa res, da ste ve dosti bolj vezane na staro gorico in ste zato že prej imele kaj zbirat...jaz sem bolj švoh z italjanščino, tako, da me v marsikateri trgovini niso uspeli videt prav na ta račun...v slo govorečem delu, je pa itak že davno šlo vse adijo mare....

v udinah sem tudi bila le nakajkrat, tako, da ne znam pomagat user posted image

za kdaj so napovedane pa nove trgovine na majskih poljanah (tisto pri železnici)?

lepo vas je spet "sišat"!
lp, teja

clock-img

24.09.2008, 10:05

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

za kdaj so napovedane pa nove trgovine na majskih poljanah (tisto pri železnici)?

Ma pomoje kakšno leto, dve sigurno ne bo nič.

clock-img

24.09.2008, 13:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.09.2008, 14:16

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

bambina - Kdaj boš na mali maši dodala kakšne zimske čeveljčke za punčke, velikost 25. Skoraj vsak dan hodim gledat, če je že kaj novega. user posted image
Pa veš kaj bi bilo tudi fajn, če bi se dalo iskati po velikosti.

Drugače pa imaš zares lepe reči! Prav užitek malo firbcat.

clock-img

24.09.2008, 14:18

clock-img

ttz

pencil-img

41

uh, ste se razpisale, ta cajt k nisem nič sem pogledala. no, naj še jaz povem svoje mnenje o novi goriški pridobitvi.
ni sicer tisto, kar so obljubljali in tisto, kar je v lj, ampak vseeno je kar pridobitev za naš konec. na ajdovskem namreč ni čisto nič, na goriškem pa je bilo bolj bogo. zdaj je vsak kaj za izbirat.
bomo videli,kako se bodo držali naprej.
lep dan vsem!!user posted image

clock-img

25.09.2008, 09:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.09.2008, 21:02

clock-img

Teya

pencil-img

1051

IZVIRNO SPOROČILO: bambina

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

bambina - Kdaj boš na mali maši dodala kakšne zimske čeveljčke za punčke, velikost 25. Skoraj vsak dan hodim gledat, če je že kaj novega. user posted image
Pa veš kaj bi bilo tudi fajn, če bi se dalo iskati po velikosti.

Drugače pa imaš zares lepe reči! Prav užitek malo firbcat.

o čem to vidve? user posted image  kaj sem zamudila? user posted image

Zimskega nimajo nič pametnega razen škornjev, ki jih spet dobim enkrat v začetku oktobra. Drugače pa bo po 15. oktobru zalaufala nova stran, ker bo tudi iskanje po številkah. Je res smotano, da moreš na vsak čevelj klikat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem