No, tudi pri nas imamo vsak dan borbe, če bi naša sploh kaj pojedla. Vam povem, da sploh ni nič lačna, jest ji kar dam na 4-5 ur, potem pa če poje sem vesela, če ne pa ji probam dati kar v spanju. Danes mi je jedla le ob 06.30-150ml, nato pa do 11 nič ni hotela,
Kako se to sliši podobno našim težavam, le da mi radi uživamo rižolino in koruzolino, vse drugo iz riža, koruze pa bljek. Tudi sadne, zelenjavne ter mesne kašice nam ne gredo po grlu, Tian le bolj zapre svoj kljunček. Potem pa mu pokažem keks in ga mu dam na žmah, pol mu pa na skrivaj prileti kak avijonček omenjenih kašic v usta. Malo gre sicer spet ven, nekaj pa le dobi.
Mi je pediatrinja rekla, da sem zakon, da se tak trudim. Tudi mi imamo velike presledke med hranjenjem, lahk bi jedu sam 3-4x na dan, če bi mu dala rižolino, kuhano jabolko in kak keks.
Darjavid pozdravljena! Tudi mi imamo vse Ieg-eje negativne, na koži tu pa tam kakšen izpuščajček, alergija pa poteka po notranjem mehanizmu, katerega ne bomo nikol dokazali. Naši simptomi pa so napenjanje, ogromno blata, neješčost, srbenje in suha koža z rahlim atopijskim dermatitisom in neki gastroenteritis in kolitis - vse to smo do sedaj ugotovili z uradno medicino.
Na bioresonanci nam je pokazalo kup alergij, oz. bi lahko "po uradni medicini" rekli le preobčutljivost. Vendar vanjo popolnoma verjamem in ne bomo čakali na uradno medicino, da (NE)ugotovijo kaj je z našim sončkom narobe.
Veliko nas je opravilo to testiranje in smo zares zadovoljne, ker lahko vsaj črtamo stvari iz jedilnika naših malčkov, ne pa da na blef ugotavljamo kaj bi nam škodovalo.
Npr. pri nas se na koži nič ne pozna in sem že jaz obupala ter mu dala navaden pšenični kruh (po bioresonanci alergija na pšenico) en teden. Na koži nič več kot nekaj stalnih pikic, vendar pretakanje po želodčku in nespanje zaradi bolečin. Nato dieta in se je vse uredilo. Idite vsaj na 1.testiranje, da veš čemu se izogibat, saj škodi ne more. Pregled stane okrog 55evrov. Ampak se splača.
No, nas čakajo še nadaljni krvni testi in gastroenterolog, ko bo že vse prepozno za podaljšanje porodniške. Bom vseeno poskusila, dokumentacije je dovolj, bomo videli, če je bo dovolj.
A ste za fizioterapijo dobile kako potrdilo?
Kaj pa vse rabiš za dodatek za nego?
Dobro jejte, pa pa