Samo po telesu nima nobenih izpuščajev, driska ni prisotna tudi bruhanje ne edino 14 dni smo imeli krče ki pa niso bili nič posebnega...Kožni testi niso nič pokazali ...Allernovo ki pa je meni osebno še hujša kot Pregomin
Pozdravljena Mamica1! Tako nekako potekajo tudi naše alergijske težave, nimamo izpuščajev (nekaj stalnih pikic, a je verjetno vzrok duda), drisko smo imeli kar nekaj časa - pri 2 mesecih, od tedaj smo na Pregominu. Poskusili tudi z Allernovo, ki je bila še slabša, smo se vrnili na Pregomin. Nočem te strašit, sam mi smo potrebovali 3 mesece hudih bojev, da ga je otrok sploh sprejel. Zdaj pa ga mešam z žitnimi kašicami in bi pojel take količine, da te kap. Ne vem, kaj bomo, ko ga ne bo več na recept!

No, saj mamo še kar nekaj škatel.
Ja, pa tudi skozi obnašanje in jok je pri nam reakcija na hrano. Torej imamo neke čudno vrsto alergij, ki se imenuje
alergijski in diatetični gastroenteritis in kolitis.
To pa je najhuje zato, ker je tako težavno ugotoviti, kaj otroka moti. Z uvajanjem tako napredujema zelooooooooooooooooooooooooooo počasi.
Madela: kaj naj rečem, zelo mi je žal in držim pesti za najbolje!!!
Piščanc: kaj je to prolife?
No, mi nismo nikamor še prišli s preiskavami. Zdaj je mel Tian ful neuravnovešeno krvno sliko, smo zopet naredili test in vse ok. ZDAJ ŽE VEČ NE VEM, KAJ IŠČEMO V TEJ KRVI. Iglo v senu?
Se še javim, ko opravimo pregled pri gastroenterologu.
Zdaj pa gremo na smučanje na Kope, tak da se mi držite vsi, ok!