S temle si me pa prav nasmejala.
No, evo, smo že nazaj s prehoda

. Peš do koseške tržnice po ta dolgi, pa nazaj na bus in je Vesna ful uživala. Edino ta najstarejši bus v Lj je pripeljal

. Tako da sem se skor ubila, da sem voziček (seveda čist naložen) gor spravila. Pa zapravila brez problema ful €€€ za maline, borovnice...Boljš da ne hodim prepogosto, ker vse tako mamljivo zgleda.
Bova pa z Vesno pico delali, še testo sem v piceriji nabavila, ker ga sama ne znam narest.
No, Katja je imela bodi s kratkimi in čez dolge hlačke, pa je vmes ene dvakrat mal zapihalo in sem ji še tetra plenico čez vrgla. Sva šle oni dan okoli 11h do pošte (15min) in je bila v dolgih rokavih. Od vročine ima zdaj okrog vratu in po prsih pikce..
Ančka, jaz tvojih 6kg vzamem. Itak mam tolk svojih odveč, da se mi sploh ne bo poznalo. Jaz sem jih namreč pri Vesni pridelala +20 in pravila samo -10. Kljub aerobiki, dojenju... Stradala se pa res nisem.
No, sem jih potem na tistih ostalih 10 še ene +18 pridelala.

Pridna ane, če bi kaj drugega tako hitro nabirala (€ naprimer, te ni problem zgubit

). In iz porodnišnice prišla z -11. Se pravi, če hočem na mojo ciljno težo (standard sem mal dvignila, ker pomoje na dobrih 60 izpred 10 let ne bom več prilezla

) priti - 70kg - moram iti dol še nekje
20kg. Vsa ta matematika me dela lačno..
No, resno se bom zadeve lotila, s športanjem (zaenkrat hoja in domača vadba) in ustrezno prehrano (ne jem več zvečer in poskušam obroke zmajšat). Vse je v glavi, no pa v mojem primeru še kje

.
Evo, Katja spi, gremo kosilo delat...
Aja,
Ančka, s tole masažo si me pa čist nakurila. A kdo pozna koga v Lj ali okolici, ki bi na dom prišel. Ker mene tudi hrbet in rame ubijajo, moj dragi je pa kar se masaže tiče velik prenežen

.