IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Je pa tale mesec pri starših že zelo dolg, seveda mami sedaj že pričakuje, da kuham, ko je ona v službi, pospravljam, likam,...
A ti to resno

?! Če bi bila jaz pri naših ne bi smela 6 tednov niti s prstom migniti! Bohnedaj tamalega dvignit, bohnedaj na kakšen daljši sprehod... Že tako je feeejst pisano gledala, ker sem po 3 tednih že vozila avto in malo letala naokrog! Pa še sama mi je rekla, da bom morala pri pospravljanju zdaj marsikaj spregledat, ker preprosto ne bo časa in naj se nič ne sekiram. Sem jo "potolažila", da sem znala marsikaj spregledat že prej, ko še ni bilo nobenega od otrok

kaj šele pri 2 manjših!
Ne vem no, meni je tole zelo čudno

! Kakšen odnos imata pa drugač?
Pri nas pa vse po starem - tamala je danes zaspala v pol ure s hranjenjem vred

! No saj ona itak nikoli ne je več kot 15 minut (Lovro je prve tri mesece visel na joški po tričetr ure

). Ampak je vseeno ekspresno hitro zaspala! Da se malo odkupi za včeraj, ko sva "žurali" do pol desetih

.
Drugače v tejle vročini tamalo "kopam" vsak dan. Mi vzame ravno toliko časa če jo brišem s krpico ali pa če jo na hitrico oplaknem v čebričku. In seveda oba fliknem v banjo, Lovro sedi, tamala je v čebru - občasno pokasira malo vode po glavi

ali pa kakšen lahen udarec s kakšno račko, ki jo Lovro namaka v čeber

. In tako večer za večerom. Naše drugo dete bo zeeelo trpežno zaradi bratčevih "nežnosti"

. Se mi pa Ana kar smili ker tako švica čez dan, da jo kar moram zvečer malo oplaknit.
Majchi pri dveh otrocih je stanovanje bomba v pol ure ne pa v dveh dneh

. Boš videla čez 1 leto! Pri nas je Lovro sposoben pred spanjem biti med igračami 5 minut, pa je raztur po celo dnevni in kuhinji. Med tuširanjem pa še v kopalnici. AMpak se naučiš zamižat na obe očesi

! Sej ne bo nobeden pospravil namest tebe

.
Felicia minimum pridobivanja teže je 115g na teden oz. 450g na mesec. Tako da sta to dosegla in če je otrok zadovoljen in ima tisto predpisano število obrokov pa da lepo je, se jaz ne bi sekirala. Pediatri pa zaženejo paniko zato, ker se ponavadi večina v prvem mesecu zredi vsaj nekje okrog kile. ČE se dojita (ne vem al si kje napisala

- sori) in se ti zdi da je zadovoljen, se bo že začel rediti.
Ja rogljicek sem tudi jaz zasledila Dodi v Glasu. In čisto verjamem, da jim ni hudega, ker po mojem res z vsakim otrokom manj kompliciraš. Že pri meni je OGROMNA razlika med Lovrom in Ano. Če jih imaš toliko pa itak nimaš časa komplicirat. Če imaš pa še kakšno pomoč v hiši, si pa itak na konju!
TAko sem vse napisala - uživajte v nedelji pa čimmanj "švicanja"

.