Draga Felicia! Bila si zelo lepa (pašejo ti spuščeni lasje in malo make-upa) in zelo lepo si nastopala. Lep glas, nič treme (ni bilo videt), ti kar paše kamera! Imaš srečo da na tv dobro izgledaš, zato pa z denarjem nimaš
. Vseeno, igra je igra in na koncu sta nekaj € le odnesla domov. Aja, všeč mi je bilo, da si bila tako samozavestna, nič te ni Zmago zmotil
Možek je tudi fejst za videt!
Moja kura bo kar jabuk v rit dobila (), ker je moj fotr danes to kruhovo filo delal in jo jutri dobim samo za skuhat (kot cmoke). Pa Montijeva čokoladna torta je že v hladilniku, zgleda dobro. Stopiš temno čokolado (310g je kar precej!), stepeš 10 beljakov (sem malo presolila, je bil tak trd sneg) in 10 rumenjakov vmešaš v čokolado. Ko daš v pečko je tako fajn narasla, pol pa seveda skup pade
. Nič, važno da bo dobra.
Kje lahko kupim ta mal okrogel pekač za torte, premer 20cm, imam najmanj 24cm in bi manjši prav prišel za kake male tortice?
juhuhu Felicia, danes si bila pa po moje najbolj gledana oseba na TV
. madoniš si bla luštna
. res fino, da si se prijavila na tole ''loterijo'', in imela še tako srečo, da si bila na stolčku-to pa tudi ni kar tako, in pa še zraven malo zaslužila ( sigurno je šlo ''samo malo'' tudi za malega nagajivčka Uroša, ne
). Ja s tem imam zadnje čase jaz problem- namenim se it v trgovine kupit kaj zase, na koncu pa vse dobi Matevž. Ma sem kar rekla, da bom kakšen nakup opravila na januarskih razprodajah, pa pol bol za sezono pomlad-poletje ( sem namreč bolj poletni človek, in tudi bolj uživam v kupovanju poletnih kosov.
prejle sem sama naredila adventni venček, in malo pričela okraševati mizo-ja prazniki se bližajo
. pa še enkrat ta teden bomo šli malo pogledat lučke z Matevžem ( sam sigurno ne takrat ko bo Miklavž, ker bo gužva za znoret ).
boste kam šle za božično-novoletne praznike?
in podporo. No častim v ponedeljek po plavanju vsaj kavico ali sokec, tako da vabljene.
Vidim, da ste ene kar lepo jedle mnjami.
Ja denarčka pa še nisem dobila, ga bom po pameti porabila in ziher bo šlo kej tudi za mojga sinčka.
danes sem mela spet žur za spanje je joikal pa ne zaspat pa pika, sem ga tolažla in mu je na koncu le ratalo.
Kaj pa druge mente za VDS 11.12.07 ?
A sva še vedno samo midve z majchi za dejte se kar napisat. Ali datum spremenit.
Tejč- upam da vas nisem navlekla na tv in se zdej ne boste mogli odlepit od nje!
za praznike bomo pa kar doma v družinskem krogu pa mall obiskat kakšne prijatelje pa bo.
Feliška, v stanovanju je spet ljubi mir brez tv
, ampak Kmetijo sem pa gledala, enga agresivca
...
Uglavnem, fajn, men se pa ne zdi tok mal Eurov tole. Čist OK je, a ne, feliška?
Za novo leto invesceremonial bomo večinoma doma, pa na kak ogled teh treh možičkov bomo šli, pa jaslice...
Jaz pa spremljam tole glasovanje za naj dojenčka, pa se je začelo danes in imajo eni že več kot 100 glasov.
Moj pa že spet drnjoha na kavču.
aja z izkupičkom sem pa zelo zadovoljna ni kej tja sem prišla brez odšla pa z evrčki
EVO, NIKJER NOBENE...no, pol pa grem še jaz...Pa jutri bomo na Dolenjskem, tako d ane vem, če bom najdla cajt za RR firbcat, ker je pr nas res vedno tok mal cajta, pa še PC bo zihr brat zasedal, tako da
...se beremo zvečer...
PA PRIDNO GLASUJTE ZA MOJO MAŠIKO!
hvala /al pa pustite vaš mejl, bom zloooo vesela
nočko
.
lepo noč želim vsem
? Jaz sem jo že eksala.
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Za VDS pa pri meni, mislim da, ne bo problem.
Felicia, a jaz pa ne štejem?
A ja,
Kjava, vsakič pozabim čestitat za izpit. Vse pohvale, res!!!!

Pri nas je pa zunaj tako, kot bi bila ene 5 zjutraj ura. Slabo vreme, tema,...
Punce moje, jaz grem pa jutri v službo...skrbi me samo to, ali se bosta Tevži in varuška lepo ujela. No, mislim, če bo Tevž pripravljen sodelovati.
'Till later!
To boš mela za brat. In za pisat ker hočmo detaljno poročilo kako je bilo lepo!
VDS- veselo decembersko srečanje
11.12.07 center Ljubljane ob 20.00?
- Felicia
- Majchi
- Ancka1
še katera ali pa drugi datum (sem zoprna a ne?)
a ste opazile, da majo julkijke že tretje nadaljevanje
madona te pa pišejo sam ne vem kaj?
Joj, felicia, ti je pa ratalo takoj vse tavelike zneske odpret! Ampak una odločitev na koncu je bla pa majka. Bravo!
Eca, že nazaj? Kolk ti je moralo hitro miniti, ker se še meni zdi, da si glihkar šla
.
Ančka, uspešen štart jutr v službi! Eh, sranje, poleg treh fantov še tok kmalu v službo. Al ti paše it spet mal? Tko kot petrizg. Upam, da bo fajn varuška, da te ne bo še to skrbelo.
Men je pa kar tašča venček nardila, k sem neki bluzila, pa ga nisem sama pravočasno. No, pa je bla spet tok dobra, da je ona neki namest mene
Putka, uspešno kosilo, pa hitro se jih znebi, da boste lahko šli še na knjižni sejem
.
< Sporočilo je popravil kjava -- 2.12.2007 10:59:56 >
oddala glas za mašo in je kar nekaj glasov le tako naprej
- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
Maška je dobila še tri naše glasove! Župa se kuha, torta je že, zdaj grem zelenjavo pripravljat. Žurka bo!
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
Maška je dobila še tri naše glasove! Župa se kuha, torta je že, zdaj grem zelenjavo pripravljat. Žurka bo!
tudi jaz se z veseljem priključim

, če me boste marale

.
sem mojemu dragemu to omenila, pa je bil tok pogumen: '' ti kar pejt, jaz ga itak komot zrihtam'' -haha komaj čakam, kako bo to zgledalo ( kok sem žleht

). verjetno on misli da bom v eni uri nazaj

.
Klikni in izberi svoj darilni paket!