Dobro jutro!
Otroc še spijo, tako da na hitrco malo napišem!
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Pa AjdaN je tud iz Kranja. A je ona tud na morju?
Ne nismo na morju (še) - šibamo pa v nedeljo

. V sredo nam pa verjetno ne bo uspel pridt - sem že z eno Januarko približno zmenjena za ta dan. Tako da bomo videli.
Majchi mleka pa sigurno nimaš premalo - tudi če spumpaš samo 10ml je to veliko - Lana ga še vedno lahko spije ogromno več! PA tudi če se je zredila "samo" 600g je to čez glavo. Minimum je res 450 na mesec. Od 3. meseca naprej pa 80g. (ne od 4. kot je napisala Petrinja). Vsaj tako sem brala na MON-u in močno upam, da je res, ker se je Ana zdajle v 14 dneh zredila ravno 160g.
Ampak jaz se ne bom več kaj dosti sekirala če se tako malo redi, na minimumu je, pa tudi lička ji kar dol mahajo, da o stegenčkih na govorim

. Bo pač v drugo smer "mahnjena" kot Lovro.
Ji pa že par dni zvečer dam dodatek. Zadnjič je bil en ubitačen dan z obema pa še z "možekom", pa še dež je padal, tako da sem bila že dopoldne vsa scagana! Kje je bil šele večer. In je zvečer po dojenju vpila kot

. Sem ji naštimala flašo, je zeksala in zaspala kot šus! Ampak "samo" do treh

.
Tako da ji zdaj zvečer dam še flašo - po možnosti zjutraj sčrpam svojega. Potem pa če hoče, spije, drugače pa veselo ven pljuva. Kakor hoče! JAz striktno pri dojenju ne bom vztrajala za vsako ceno. Lovru tudi nič ne manjka, pa je bil na dodatku že v porodnišnici.
Drugače pa res koooooomaj čakam morje! BOmo videli kako bosta mulčka zdržala pot. Gremo vse do ZAdra. Bomo šli pa že zgodaj zjutraj, tako da bosta še spala v avtu in upam, da ne bo problema.
Danes bo še sonček, tako da je za izkoristit. Sicer moram v Müllerja v en večji šoping. Kam bom dala vse mi še ni jasno - grem namreč z obema

... Ampak bomo že. Pa še k frizerju bi morala tale teden, pa jutri v nabavo... Mi bo komej ratal vse porihtat do morja.
No uživajte!