IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Rožica, kdaj jih mate pa vi ? Sem vidla, da si delala neke obremenilne teste- a to pomeni, da si pač sama sprobavala z različno hrano in opazovala reakcije? Kolk dolg pa to traja, ker jaz sem zdaj 14 dni brez mleka, pa se blato še ni normaliziralo?
Kjava!
Meni je dala pediatrinja dieto, pri kateri sem mogla jesti najprej samo določeno hrano, pol pa počasi dodajati alergene in pol sem videla, kaj mu paše in kaj ne. Lahko ti jo pošljem na zs. Je pa tko, da ne glede na to, da se je striktno držim, mu pikice na obrazu še kar niso izginile. Tiste od svinjine se počasi poslavljajo - končno

Teste pa ne vem, kdaj bomo imeli... Sploh ne vem, ali naj grem prej kar po napotnico, ali naj počakam na posvetovalnico - jo imava šele čez 3 tedne. Prejšnjič je pediatrinja rekla, da ga bomo dali testirat, o napotnici pa ne duha ne sluha
Aja, kakšno blato pa ima Erika? Nace zdele že 5 dni sluzasto kaka, pa blato ima tudi nekoliko spremenjen vonj. Sem klicala h zdravniku, pa je rekla sestra, da dokler ni sluzi preveč in vmes ni krvi, je vse ok. Ne vem pa, kaj mu ne bi pasalo... Edino banane mogoče. Bom sedaj nekaj dni brez, pa bomo videli. Pa dobro opravita v ponedeljek! Boš sporočila?
Ančka, sem ful vesela, da uživate, pa tolk te je skrbelo, kako bo Tevž prenesel spremembo. Pri nas je bilo bolj čudno prvo noč, ko smo prišli z dopusta... Aja, praviš, da se še vedno ful napenja. Kaj pa če mu mleko zamenjaš? A si mu ga že?
Šibam...
p.s. A ste čveke še na torticah? Kako se je že ulilo danes...