IZVIRNO SPOROČILO: katka37
mislim, da nam b oš ti kot nevtralni lahko dal kakšen pameten nasvet.
Pri tej zadevi, mislim, da ni nevtralnih. Tu ni sredine, ki jo politiki tako radi iščejo

. Ne bom dal nasvetov, bom pa samo komentiral. Sama si rekla, da ti mož sedaj brez veze leze v rit, namesto, da bi v tem uživala

. Moraš vedeti, da včasih rabimo mir in nočemo, da nam težite, potem se pa spomnimo, da mogoče res nismo lepo ravnali z vami in potem se skušamo odkupiti. Po moje je velika večina pri tem iskrena in je to pač dokaz ljubezni. Ženske pač rade komplicirate in v tem vidite vse kaj drugega

. Po drugi strani ste pa preveč občutljive in iščete "luknje v ljubezni" (analogija z "luknjo v zakonu", ne zdaj na kake druge "ljubezenske luknje" mislit

) v vseh naših malo čudnih dejajih. No, v Suzijevem primeru, ne bi rekel, da gre za preobčutljivost, ker je njen mož bil hudo nesramen in bi se moral kar fajn zamislit in opravičiti. To je samo moj pogled, bom pa še enkrat ponovil "nismo vsi enaki, pa vse tudi niste enake"

. Če bi bilo tako, potem ne vem, v čem bi bil problem najti "idealnega" partnerja.
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
Ženske imajo probleme za vse rešitve
Sam ne bi mogel lepše povedati.
Zdaj me pa ne več izzivat, če ne bom še bolj zafilozofiral