writing-img

RE: Februarčice

clock-img

25.10.2007, 10:19

clock-img

anandrej

pencil-img

382

IZVIRNO SPOROČILO: nizy
No jaz sem imela smešne sanje ,sanjala sem vas čveke , pa našga tastarga user posted image user posted image user posted image .

No danes imam pregled , pa presejalni test za  sladkor .Upam,da me ni pokaže visoke številke .

Čuj ti, kake sanje pa so to user posted image user posted image user posted image

Moja je tudi bila danes na presejalnem in so ravno poklicali, da je imela zvišan sladkor in mora jutri še na dodatne preglede. Bomo videli, kaj bodo tam pogruntali.

Aja, neni, dobrodošla. Novi seznami so pa v procesiranju in bodo objavljeni na novi temi, tako da boš kmalu na njih.

clock-img

25.10.2007, 10:20

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

je šefica v službi, pa je dolgo tle visela, jaz pa kar nekaj strani vaših čvek zamudila.....grrrr. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

25.10.2007, 10:23

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Točno ja pina...mah jaz sem tako pozabliva in raztresenauser posted image

a si včeraj joto kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tale je pa dobrauser posted image :Zdej mi je pa pri men vse jasno zakaj sem tolk raztresenauser posted image !

clock-img

25.10.2007, 10:26

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Ej folk, kje je šampanjcuser posted image ?200-tka je!!!!

clock-img

25.10.2007, 10:28

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

čin-čin.

na zdravje vseh februarčic in februarčkov!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

25.10.2007, 10:29

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

200tka je, ni pa še 2. dela, mal bo pše za počakat vrtnica! Ti sam uržah iščeš, da bi ga mal žgala, a ne? user posted image  user posted image  user posted image
Itata, moje žabe vidiš v albumu, ki je zaklenjen, geslo je pa moj nick.

Joj, ne o šuških govort, jaz sem šla včeraj samo v lekarno pa je šlo 42 EUR user posted image

Zdele sem bla na kavi, vi ste pa že skor na drugi temi, bravo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

25.10.2007, 10:29

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Dobro jutro...

Pa nam je uspelo....200 - ta stran! Bravo!!!!user posted image
Neni13 dobrodošla!!! user posted image

Jaz sem si zaenkrat, ko še ni tako hudo mrzlo kupila nosečniške nogavice (20 den) v Polzeli in sem dala okrog 4 EUR. Pa so super...imajo prav narejen vstavek za trebušček, tako da nič ne tiščijo.  

Sem se pa danes zjutraj tehtala in sem od začetka nosečnosti pridobila 4 kg - bravo jaz!!!! user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

clock-img

25.10.2007, 10:31

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Oj Marusah, a imajo v Polzeli tudi kaj debelejše, al samo 20 den? Jaz bi jih za pod krilo?

Aja, pa seveda dobrodošlica novi čvekulji Neni13 user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

25.10.2007, 10:35

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Dolenjka tu v MB, točno v tej trgovini kjer sem jih jaz kupila (ki ni ravno fajn založena) je imela samo 20 den. Meni so trenutno čisto dovolj za pod hlače. Nisem pa vprašala, če dobijo še bolj debele. Ampak verjetno jih Polzela ima, če ima program nogavic za nosečnice.

clock-img

25.10.2007, 10:35

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Lejte kaj sem na internetu najdla:

http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=466

trgovine v Lj in MB.
Sem pa preverila na strani od polzele, pa je žal v prenovi? user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:39

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Za to trgovino smo v MB dobili reklamni letak na prvem delu materinske šole. Ampak meni se zdijo malo drage...

clock-img

25.10.2007, 10:41

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Dolenjka se je treba mal pripravit na slavje.Žgat ga pa zdele še ne smemuser posted image , ker mam danes še pregled.Sem pa user posted image privoščla eno cokoladico.

clock-img

25.10.2007, 10:42

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ja, sej so, sam brv je pa veliko, pa glede na to, da so debele, se ne strgajo tako hitro user posted image
Sem pa našla še tole, samo imajo samo črne in rjave user posted image

http://www.privlacna.si/index.php?page=3&skupina=4&podskupina=16&artikel=116

clock-img

25.10.2007, 10:44

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Kaj pa prostostoječe nogavice?Pri teh pa bauhi ni problem.Problem je sam, ker so tankeuser posted image .

clock-img

25.10.2007, 10:47

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ja, res so tanke, pa mehur in buši sta bolj na udaru pa itak ne vem, če delajo tako velike za moja stegna user posted image
Včasih, ko sem bla še mlada in postavna, sem jih veliko nosila, zdej pa bl user posted image

Pa še eno vprašanje za našega starega, že 3 dni skušam vprašat:
a vaša sploh ve, da se z nami družiš? user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:50

clock-img

anandrej

pencil-img

382

Ne, nič ne ve, ker ji nič ne povem, ketne pa tud nima tak dolge, da bi do računalnika prišla user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:51

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

JUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 200.TKA JE TUUUUUU!!!!

evo pa smo prijadrale na prvo postajo..mater smo pridne....

no dejmo na zdravje ruknit enega vse skupi....

dolenjka a ti si še vedno pri žabah?? a nismo ugotovile,da je brezveze tolko govorit ker jih boš itak hitro brez njihuser posted image user posted image . eš kolko postaj je do gostilne skrvavicami?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

25.10.2007, 10:52

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ej stari, upam, da bo s tvojo nosečko vse kot mora bit in da ne bo res prišlo do nosečniškega diabetesa. Poznam primer (sodelavka), ki ji je diabetes ostal in to v še kar hudi obliki user posted image .

clock-img

25.10.2007, 10:52

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Sej se je men zdel, da ti to na črno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sam pazi, da se ji ketna ne strga, ker bo p user posted image  .  Kot bi rekla naša Pina, bomo vse user posted image  in še ti  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:53

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Ne, nič ne ve, ker ji nič ne povem, ketne pa tud nima tak dolge, da bi do računalnika prišla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

25.10.2007, 10:54

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

user posted image Ja Pina, ziher je ziher, sploh pa sem našmu obljubila, da če bom velik evrčkov za žabe zapravla, bom hodila v njih v pojstlo, da bo za predjet pred Joto

clock-img

25.10.2007, 10:54

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

cin cin

Bravo za 200 user posted image

Čvekate pa toliko, da vas ni mogoče dohajati. user posted image

Meti - jaz sem tudi gledala katalog od TUŠ-a, se bom danes tudi jaz zakadila tja.

dolenjka - a račun si že dobila?  samo ne me user posted image

pina - super, da je tvoja punca Ok

clock-img

25.10.2007, 10:55

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ne mi računa omenjat, da ne bo res pokal user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:57

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Bliža se trenutek resnice...... user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:57

clock-img

Janey

pencil-img

4341

200tkauser posted image user posted image user posted image  kake čveke smo...bravo meuser posted image

Samo 30 eur za štunfe je pa dosti. To je meni škodauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem