writing-img

špikanje v jajčniku...

clock-img

28.05.2007, 17:54

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če je špikanje v jajčniku ter boleče prsi lahko znak nosečnosti, bradavice pa niso občutljive? do M je približno 1 teden. ali je imela katera podobne znake?
Hvala za odgovor

clock-img

28.05.2007, 20:00

clock-img

renata nana

pencil-img

254

jaz imam podobne znake user posted image pa ne pričakujem v soboto

clock-img

28.05.2007, 22:01

clock-img

Anonimen

Lahko je znak nosečnosti, lahko pa tudi samo prihajajoče M. Jaz imam take znake vsak mesec pred M.

clock-img

29.05.2007, 06:39

clock-img

Mbee

pencil-img

348

jst sm imela do včeraj takšne znake, zdej so me pa nehale prsi bolet pa špika me tud ne več....tko da sm še bolj zmedena

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

clock-img

29.05.2007, 19:22

clock-img

renata nana

pencil-img

254

mene pa danes več ne bolijo prsi edino špikanje v jajčnikih je še prisotno imam pa občutek kot da se mi bo kar vlilo

clock-img

01.06.2007, 10:55

clock-img

Janey

pencil-img

4341

Jaz sem tudi imela tak enak občutek.Pa sem včeraj naredila test in je bila črtica  user posted image user posted image

clock-img

01.06.2007, 11:23

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

Jaz imam enake občutke, špika me, prsi imam napete (celo tako zelo, da je moj opazil vidno povečanje user posted image ), vsak čas se mi dozdeva, da se bo ulilo, pa ni še nič... Danes bi morala prit, pa bomo videli... Upajmo na najboljše...

clock-img

04.06.2007, 12:15

clock-img

majci198

pencil-img

60

mene špika v jajčniku od ovulacije. bolečina se seli po maternici, včasih komaj sedim. v plodnih dneh sva bila fuuul pridna in sva veselo user posted image . takih bolečin nimam čisto nikoli, tudi v času ovulacije ali M ne. tudi apetita nimam in kava mi ne diši več - kar je nenavadno glede na to da sem čisti kavaholik. čist sm zmedena user posted image  M ne pričakujem v soboto 9.6. 

clock-img

04.06.2007, 13:00

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

Jaz imam enake občutke, špika me, prsi imam napete (celo tako zelo, da je moj opazil vidno povečanje ), vsak čas se mi dozdeva, da se bo ulilo, pa ni še nič... Danes bi morala prit, pa bomo videli... Upajmo na najboljše...

Malo prehiro je bilo rečeno... Naslednji dan se je prikazala... Pa res sem mislila, da špikanje ni zaman...user posted image

clock-img

04.06.2007, 15:17

clock-img

luna68

pencil-img

76

Spikanje??? Hmm,mene pa ze cel teden nekako tisci v spodnjem delu,obcutek kot bi bilo tam nekaj toplega in vsake toliko me zbode,in to celo v desnem jajacniku,ki ga nikoli ne cutim kot da ga niuser posted image .Sem radovedna,kaj je to? Je en poseben obcutek se v joskih-bradavicke mi nagajajouser posted image ..Good luck..

clock-img

04.06.2007, 16:42

clock-img

Mbee

pencil-img

348

no lunca jst sm imela zelo zelo podobne znake, pa sem srečka nosečka, kdaj je ne pričakuješ?

clock-img

05.06.2007, 09:20

clock-img

luna68

pencil-img

76

Ne pricakujem jo v ponedeljek,11user posted image ,no res upam da je ratalo kaj naredit! Je pa tretji krog po HSG.
Koliko cas stauser posted image da je ratalo? Prvic nama je uspelo po 6 mesecih..
Mbee, zelim ti lepouser posted image in zdravegauser posted image ,pa lp

clock-img

05.06.2007, 09:26

clock-img

Mbee

pencil-img

348

nama je ratalo takoj, prvi mesec sva začela pozno...zadnji dan najbolj plodnih dni, ta mesec se je pa že prijelouser posted image
Hvala za lepe želje!!!

clock-img

05.06.2007, 16:07

clock-img

tiana

pencil-img

206

mene je tud ful špikal-še nikol tko.povečale so se mi prsi ter brdavičke so me zelo bolele.prepričana sem bila da sem noseča.naredila sem test in je bil negativen nato sem šla k ginekologinji ter je ugotovila da imam hudo vnetje jajčnikov.zdaj se zdravim z antibijotiki in sem že cel teden na bolniški.

clock-img

05.06.2007, 18:54

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Uf, Tiana...Čim prejšnje okrevanje. user posted image Dobro opozorila za vsa naša špikanja in neobičajne bolečine...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem