writing-img

RE: Čudno se obnaša

clock-img

30.05.2007, 11:27

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mater sta prifuknjena. A ne vidita, da je to boj brez zmagovalcauser posted image

prIfuknjena gor al dol.. šiht hitrej mine user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:27

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ti pa še nisi videl nobenega dveletnika od blizu, ali pač. Jest sem pač mnenja, da otroci pri dveh letih niso za pustit pri babici za en teden. Starši ki to nardijo so za moje pojme neodgovorni. Z vsakim letom ko je otrok starejši je pa seveda stvar drugačna. Aja, pa moja mati hodi v službo, tko da ne vem, če bi ji zneslo met tamalga en teden, za taščo sem pa podobno prepričan.

clock-img

30.05.2007, 11:28

clock-img

Anonimen

Zahi z tabo bi ga sigurno pustila it na morje.Samo,da potem nebi tukaj pod anonimnim pisal,kako lepo je bilo kako ste nategovali neke španke.Ali pa se med sabo nategovali.
Da bi žensko bi mu še oprostila ampak dedca pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet bomo zasrali temo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vojakinja -- 30.5.2007 11:30:31 >

clock-img

30.05.2007, 11:31

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ti pa še nisi videl nobenega dveletnika od blizu, ali pač. Jest sem pač mnenja, da otroci pri dveh letih niso za pustit pri babici za en teden. Starši ki to nardijo so za moje pojme neodgovorni. Z vsakim letom ko je otrok starejši je pa seveda stvar drugačna. Aja, pa moja mati hodi v službo, tko da ne vem, če bi ji zneslo met tamalga en teden, za taščo sem pa podobno prepričan.

bogi tvoji otroc pri 13-14h.. nesamostojnost je dandanes zelo nadležna user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:33

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Zahi z tabo bi ga sigurno pustila it na morje.Samo,da potem nebi tukaj pod anonimnim pisal,kako lepo je bilo kako ste nategovali neke španke.Ali pa se med sabo nategovali.
Da bi žensko bi mu še oprostila ampak dedca pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi bila moja tok sumnjičava in ljubosumna.. nebi bla več moja user posted image

če pa nimaš tok zaupanja v svojega moža.. pol je pa to žalostno.. res misliš, da more jit na morje, da nategne kako španko?? user posted image  naivnost..

clock-img

30.05.2007, 11:35

clock-img

Anonimen

bogi tvoji otroc pri 13-14h.. nesamostojnost je dandanes zelo nadležna

Jaz sem stara 35 let pa še mamo vprašam kaj naj kuham.user posted image user posted image user posted image Ja po telefonu jo polkičem in vprašam kaj kuha in kaj naj bi jaz ,ko nevem kaj kuhat.

Moj mali je star sedem let pa ga nebi pustila pri nikomer in šla na morje brez njega.
Zahi a ti maš sploh otroke???

clock-img

30.05.2007, 11:36

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

bogi tvoji otroc pri 13-14h.. nesamostojnost je dandanes zelo nadležna

Prosim? A ti to resno, al se hecaš? Pol po tvoje, če dveletnika ne pustiš pri babici za minimalno en teden in greš sam na morje rata nesamostojen. Pa kaj je s tabo človek? Govorim o dveletnem otroku, ne o petletnem in več. Pri teh letih ga bom pustil s tastarimi na morju, ne pa doma in bom šel sam na morje. Tu je velika razlika.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 30.5.2007 11:38:00 >

clock-img

30.05.2007, 11:36

clock-img

Anonimen

če bi bila moja tok sumnjičava in ljubosumna.. nebi bla več moja

Daj daj ne ga srat.Meni se zdi,da bi ti rad imela kakšen svoboden zakon.
In veš,če ni ljubosumnosti niti malo tudi ljubezni ni.

clock-img

30.05.2007, 11:37

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Jaz sem stara 35 let pa še mamo vprašam kaj naj kuham.user posted image user posted image user posted image Ja po telefonu jo polkičem in vprašam kaj kuha in kaj naj bi jaz ,ko nevem kaj kuhat.

kaj ma kuhanje s tem? boš rekla, da nisi bla nikol pri babici al pa kaj podobnega.. medtem ko so šli starši kam sami??

glede kuhanja pa.. sem star 30 .. pa nikoli nisem nobenega vprašal kaj naj kuham.. pa je blo še vedno vse skuhano in dobro :)

clock-img

30.05.2007, 11:39

clock-img

Anonimen

No lepo,če nisi vprašal pote,m pa sigurno kuhaš samo hrenovke in jajca pražiš.

Ne nikoli nisem bila pri babici mogoče kakšen dan več pa ne.Ker nas je bilo pet otrok in nista mama pa ata nikamor šla.

Drugič pa potem pokličem tebe in te vprašam kaj naj kuham,da nebom več nesamostojna in spraševala mamo.user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:39

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Prosim? A ti to resno, al se hecaš? Pol po tvoje, če dveletnika ne pustiš pri babici za minimalno en teden in greš sam na morje rata nesamostojen. Pa kaj je s tabo človek? Govorim o dveletnem otroku, ne o petletnem in več. Pri teh letih ga bom pustil s tastarimi na morju, ne pa doma in bom šel sam na morje. Tu je velika razlika.

govorim o tvojem razmišljanju.. ne dveletniku al pa petletniku.. s takim razmišljanjem so potem otroci zelo bogi, ko je treba kaj zase narest.. al pa kam jit brez očkata in mamice

clock-img

30.05.2007, 11:41

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

če bi bila moja tok sumnjičava in ljubosumna.. nebi bla več moja user posted image

če pa nimaš tok zaupanja v svojega moža.. pol je pa to žalostno.. res misliš, da more jit na morje, da nategne kako španko?? user posted image  naivnost..

Mimo, totalno mimo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

30.05.2007, 11:41

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

In kakšno je moje razmišljanje?

clock-img

30.05.2007, 11:42

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

No lepo,če nisi vprašal pote,m pa sigurno kuhaš samo hrenovke in jajca pražiš.

Ne nikoli nisem bila pri babici mogoče kakšen dan več pa ne.Ker nas je bilo pet otrok in nista mama pa ata nikamor šla.

Drugič pa potem pokličem tebe in te vprašam kaj naj kuham,da nebom več nesamostojna in spraševala mamo.user posted image

Joj, ti si še dobra. Jaz še vprašam, če naj seksam ali ne.

clock-img

30.05.2007, 11:44

clock-img

Anonimen

Joj, ti si še dobra. Jaz še vprašam, če naj seksam ali ne.

Potem pa si res totalno nesamostojna.In to zato,ker nisi bila pri babici en teden,da bi starša šla na morje.
Vidiš Kalbo potem pa ima Zahi prav.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:46

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Vidiš Kalbo potem pa ima Zahi prav.

Mende da ma pa res pravuser posted image

clock-img

30.05.2007, 11:46

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Lubica, ko sem bila še dojenček, sem bila pet dni v tednu pri babici. Ker so starši morali iti v službo, pa niso meli avta, da bi me vsak dan peljali k babici v varstvo. user posted image  Tak da so me v nedeljo zvečer spokali k njej, in v petek prišli pome. user posted image  Pa to je trajalo eno leto, potem pa sta kupila avto. user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:48

clock-img

Anonimen

No potem pa ni to vzrok,da moraš še vprašati za sex.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:49

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

No potem pa ni to vzrok,da moraš še vprašati za sex.

Pa še Zahijeve teorije padejo ko šus.

clock-img

30.05.2007, 11:51

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Vzrok je v tem, da takrat še ni bilo RR-a pa nista mogla vprašat za nasvet, kak me vzgajat. user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:53

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Sej pol je pa ratal, kar je rataluser posted image

clock-img

30.05.2007, 11:59

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Sej pol je pa ratal, kar je rataluser posted image

Hja, kaj moramo. Tudi mi moramo živeti. user posted image

clock-img

30.05.2007, 12:18

clock-img

Anonimen

Tle ste itak že sto svetlobnih let od bistva prvega posta, pa bom še jaz.

Mu dam 200 € žepnine, samo da se mi skida za 4 dni ali več, brez panike. Nisva zraščena...in tudi jaz bi šla z veseljem sama za 4 dni. Takoj zdaj, tudi brez žepnine.

clock-img

30.05.2007, 12:20

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ja pejd hudiča, samo gajbe pive ne pozabi. user posted image

clock-img

30.05.2007, 12:23

clock-img

Anonimen

Ja pejd hudiča, samo gajbe pive ne pozabi.

Sem bila prejšnji vikend, no, smo bili vsi trije. Ja, gajbo pira pa obvezno, na Hrvaškem je tako drag, da te srat prime. Pa pri moji porabi.....bankrotiram prvi dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem