IZVIRNO SPOROČILO: AnaB.
In prav tu se motiš (kakor vsi ostali, ki zagovarjajo kajenje (v nosečnosti)). Stvar JE popolnoma enostavna. Če ne bi tega dala sama skozi, tega ne bi trdila, ampak tako vem, da je vse samo v glavi: hočeš ali nočeš. Samo ti dve možnosti. In čisto nič drugega.
AnaB ne sodi vseh po sebi. Če je tebi uspelo na hitro končati (no, hvala bogu sem bila tudi sama med temi srečnicami - ko sem se odločila, sem ugasnila cigaret in nikoli več prižgala), še ne pomeni, da bo tudi ostalim. Take izjave so totalno bedne in neprimerne in drugim pametovati, ker je tebi pač uspelo takoj nehati je uf.. sploh nimam besed.......
In ti meni povej, kaj bolj škoduje otroku. 5 utra lahkih cigaret na dan ali 24 urni stres in živčnost in hormonsko neravnovesje zaradi pomanjkanja nikotina?? Prosim, ko boš to utemeljila, se lahko pogovarjamo naprej.
do takrat ti pa lahko zaupam, da so moji mami priporočali, da naj začne nazaj kaditi, ker se ji je hormonska slika zaradi prenehanja kajenja čisto sesula in je resno zbolela. Ko je začela nazaj kaditi, je bilo tudi z zdravjem vse ok. Veš kaj je naredila, da je prenehala? Šla je v center za odvajanje od kajenja, kjer so ji z nekimi elektroliti po glavi šarili. Pa še to je komaj zdržala, da ni kadila........
Pač nekateri niso tako močni kot drugi, pa zaradi tega jim res ni potrebno poslušati ali brati take obsodbe, kot jih ti deliš.....