IZVIRNO SPOROČILO: KT
Aja, da ne pozabim - a je katera razmišljala o cepljenju proti rotavirusu? Čas cepljenja 4-6 mesec, stranskih učinkov bojda ni, cepivo drži do tretjega leta starosti. ŠpelaP ti, ki imaš več izkušenj - a se boš šla ta hec?
Samo tole na brzino.
Sej berem redno,na decemberkah 05 mi uspe kaj daljše napisat tu pa nikakor.
Jaz Mašo peljem drugi teden na tole cepljenje,cepivo je pediatrinja že naročila,prva doza je nekje po 6 tednu,druga pa po 2 mesecu.Mi je pa rekla da drži 2 leti

.Cepivo je obliki ''soka''torej se spije po žličko,stranskega učinka naj ne bi bilo.In še cena....66EUR za eno dozo.
Glede na to,da je starejša v varstvu,drugo leto pa gresta obe v vrtec sem se definitivno odločila za to,upam,da bo le pomagalo in da ne bo kaj pobrala kdaj od starejše sestrice.
KT kako pa zgledajo pri vas te pikice?Take drobne?Ker naša jih ima tudi veliko in me je kar mao strah,da slučajno nima kake alergije..........
No pa še temenca smo staknili

.2 dni jo že mažem z olivnim oljem in pustim čez noč in so se ji začela lepo luščit........le kaj bomo vse še pobrali,to prva ni imela nič.
Se je pa naša pupa pošteno poredila.......pravi buhtlček je

.No sej ni čudno,če mi ponoči po prespanih 7-8urah v kosu poje tudi 200ml adaptiranca

,čez dan pa med 140-165ml.
Se pa še vedno boriva z krči,sicer vsak dan manj,ampak se nam še pojavljajo.Dajem ji pred vsakim obrokom 4 vetrovne kapljice iz Koroškoh lekarn,da se po jedi fajn sprdka,podere kupčka in mirno zaaja

.Tudi spanje čez dan se nam izboljšuje,upam,da tako ostane.
Lep preostanek dneva vam želim!