A sem jaz spregledala, al nam nisi zaupala, kako te je zaprosil. Upam, da nisi morala ti njega, kot sem jaz mojega telebana . Kdaj bo srečni dogodek (da ravno ne štejem dni po koledarju)?
N&B a sta najina dva res kej u žlahti

? Pri nas je bilo enako
nikica

čestitke za odolčitev. Če boš karkoli rabila kar povej. Sem vse sama načrtovala, sama naredila vabila, zahvale, jedilnike ..... Ful mi je blo dobr vse zorganizirat, čeprav me je na koncu pobralo

(izčrpanost). Je bilo pa zelo zelo lepo in še enkrat bi imela enako.
Tudi ti
nky kar povej če kaj rabiš. Naslov za vabilo pa dobiš
Tara pa je bila danes spet tako sitna. Sem ji dopoldne dala kuhano jabolko, pa ga je pojedla dve žlički. Potem sem ji hotela dat kuhano kolerabo, ampak se je tako drla, da ni bilo šans karkoli ekspirementirat in je šla spat za eno uro. Ko se je zbudila sem ji ponudila frutek iz sliv pa spet nič. Samo pri meni je hotela jest. No včeraj je najbrž pojedla še za danes.
Vidim da vas večina daje rižolino zvečer. Koliko ga pa dajete in ob katerih urah?
N&B kako ti uspe, da gre Jaka vsak dan spat ob enaki uri in spi uro in pol. Jaz sem to probavala, pa smo to peljali nekje tri dni, nato pa konec. Ampak je spala max ene pol ure.