IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
takole v primeru da bi bil moj otrok gay, ne vem kako bi reagirala. s tem se bom ukvarjala če bo kdaj prišlo tako daleč.
večina je napisala da se jim ne bi odpovedala oz. da bi jih poskusla razumet,....
kaj bi pa ve naredile, če bi vi zvedl po več kot desetih letih zakona da je vaš partner gay!? oz. da ko bi bili stari 13-14 let da je vaš oče gay? kako bi reagirale, kako bi se obnašale do svojega moža/očeta?
a mi lahko katera odgovori na ta dva vprašanja
Jaz za svojega fotra trdim, da je latentni gay, ker tako kritizira gay-e....... in če bi se izkazalo da je, bi mu samo pomagala najti enega moškega, da svoje frustracije končno da ven iz sebe.... to je napisano mao za šalo malo za res.
če bi se izkazal, da je moj partner gay bi me sicer prizadelo, ker bi se zavedala, da skupaj pač ne moreva biti, jaz pa ga ljubim, bi mu pa tudi stala ob strani in nekako probala to sprejeti. Pa ne dejstvo, da je gay, ampak dejstvo, da nisva več skupaj.
Kaj pa vem, očitno se meni že fejst pozna, da je moj brat gay in sem to tako sprejela, da ljudi ne vidim več kot istospolne ali heteroseksualno usmerjene ampak srečne ali nesrečne s parterji.
Hočem povedati, da bi morali najprej spremeniti pogled na celotno zadevo. Kaj in s kom nekdo počne za štrimi stenami se nas ne tiče. Torej, vse kar nam je lahko pomembno je, da je naš otrok srečen s svojim partnerjem, ne glede na spol partnerja.
Spolnost je intimna in naj v tej smeri tudi ostane. Se kdaj sprašujete na kak način dva seksata doma? ali uporabljata kake pripomočke? Se gresta mogoče kake sado/mazo igrice, ali sta totalno frigidna?
Verjetno ne..... zakaj bi se potem spraševali, ali v tem stanovanju seksata dva moška oz. dve ženski? To je stvar ljudi, ki to prakticira.
Bi vas bolj motilo, da je vaš sin homoseksualec ali da uživa v poniževanju in da ga ena domina zveže in muči do krvi, on pa v tem uživa?
Vse je samo okoli seksa, ki naj ostane intima dveh ljudi.......
Še to: nekatere ste napisale, da je sedaj pametovati lažje. Niti ne. Ti se lahko že v naprej odločiš, ali boš to sprejel in spoštoval ZARADI TVOJEGA OTROKA, ali boš delal iz tega probleme. In ne misliti, da tudi meni ni bilo težko se sprijazniti z dejstvom, da imam brata gay-a. Je bilo in sem rabila čas. Samo sem pa že takrat vedela, da mi bo to postalo čisto sprejemljivo, ker že prej nisem gledala na homoseksualce kot neke čudake, ki počnejo nekaj, kar ni "normalno"...
in ker sem samo sebe napeljala na normalno in nenormalno. Je spet vprašanje kaj je bolj normalno? Da ima tvoj otrok "klasičen" spolni odnos z istospolnim partnerjem, ali da se pusti pretepati iz strani nasprotnega spola?
sadomazohizem sem dala nalašč, ker vem, da je na tem področju še ogromno tabujev in večina smrtnikov takih "čudakov" ne sprejemajo in jih označujejo za nenormalne......
Enkrat bi res rada, da mi kdo obrazloži, kaj hudiča pa je normalno?