writing-img

RE: Nesramnost

clock-img

14.06.2007, 10:40

clock-img

Anonimen

Zihr si vzela najvecji "sraufenciger" kar jih obstaja in popravla predal.. user posted image

no poglej.. kako je tvoj razmisljal..

ko et je pogledu v ucke.. je ugotovu.. da da polek tega.. da ga mas rada.. lahko celo sama popravis predal.. da si tok inovativna.. in brihtna.. da to res ne bo noben problem zate.. user posted image

In prou je mel.. Moski vcasih poskrbimo za napredek.. he he

Kaj pa olje v avtu tud zamenjas? user posted image

clock-img

14.06.2007, 10:46

clock-img

Anonimen

jao jao kako se znate moski ven vlect user posted image

nope, olja ne...sem pa svoje case na jugiću nonstop dizo pucala lol

clock-img

14.06.2007, 10:57

clock-img

Anonimen

Jah.. tezko je vse v roku nardit.. pol pa ko neki ni narejeno je pa user posted image  v bajti. :)) in nekak se je treba ven zvlect.. :)

Vem kaj si narobe nardila, ko si ga pol leta v ucke gledala.. pa predal se ni bil popravljen..

Nisi ga dovolj odlocno pogledala.. in nisi tko vmes pogledovala k predalu.. in kako naj zdej on ve.. da mislis ravno na predal.. Kup stvari je postimal.. v teh pol leta.. vse okol predala.. samo predala pa pac ni opazu.. Se zgodi! user posted image user posted image

Jugo nima dize! user posted image user posted image  

(sej jo ma... kr mirno kri he he) user posted image

clock-img

14.06.2007, 12:02

clock-img

iva01

pencil-img

961

res je nesramen, sam ti si pa butasta da kljub temu da se nesramnosti zavedaš še kr živiš z njim,nič ne okrepaš, jzt bi se kr na hitr takega rešla.

clock-img

14.06.2007, 13:05

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
oblubu je, da z neko punco ne bo več pijačk, ker bil zatrapan več mescov v njo. Letos pa se dogovarja za drink. Spet sm prjazno načela,

Pusti ga, kot drek iz rok. Takoj. Drugače boš celo življenje ta drek držala v roki.

clock-img

14.06.2007, 13:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Nisi ga dovolj odlocno pogledala.. in nisi tko vmes pogledovala k predalu.. in kako naj zdej on ve.. da mislis ravno na predal.. Kup stvari je postimal.. v teh pol leta.. vse okol predala.. samo predala pa pac ni opazu.. Se zgodi! user posted image user posted image

ahaaa...a pol priznas, da niso samo UCKI*, ampak je potrebna tud komunikacija, aa?!

* sej med 2 zenskama bi bili dovolj samo ucki, ampak ker pa moski niste tako intuitivni, se je pa treba POGOVARJAT!!user posted image

clock-img

14.06.2007, 14:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ahaaa...a pol priznas, da niso samo UCKI*, ampak je potrebna tud komunikacija, aa?!

* sej med 2 zenskama bi bili dovolj samo ucki, ampak ker pa moski niste tako intuitivni, se je pa treba POGOVARJAT!!user posted image

Priznam... vse priznam.. :))) user posted image

vse nam je treba 10 x povedat.. 10 x narisat.. 10 x popoizdit.. pa se ni nic.. user posted image user posted image user posted image

joooojjj...

clock-img

14.06.2007, 14:39

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Priznam... vse priznam.. :))) user posted image

vse nam je treba 10 x povedat.. 10 x narisat.. 10 x popoizdit.. pa se ni nic.. user posted image user posted image user posted image

joooojjj...

sam.. znamo pa postrvi spečt.. tko, kot ženske nikoli ne bodo.. user posted image

clock-img

14.06.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

Ah ti naši moški....

clock-img

14.06.2007, 16:00

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Jaz ti lahko rečem samo to

DECI NE MARAJO JAMRANJA.

Zdaj pa sama presodi kako in kaj. To da ga pa moraš pustit zaradi tega se pa ne strinjam. To je glih tako kot da te bi on pustil zaradi  tega ker ti vsake dva dni jočeš.
No boš že sama vidla. Sam ne preveč jamrat, ker to jim gre pa res na živce.

clock-img

14.06.2007, 16:09

clock-img

karmy

pencil-img

2530

tako je gojska..babe mormo bit tih pa od njih samo sprejemat jamranja... user posted image user posted image user posted image  in vse kar nas vprašamo mormo reč: da dragi, takoj dragi user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

14.06.2007, 16:22

clock-img

jade1

pencil-img

473

Vzemi predal ven in mu ga postavi na mizo pred računalnik. Pol mu bo mende kapnilo kaj bi rada. user posted image

clock-img

14.06.2007, 16:24

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Karmy

Kdo je pa to reku. Babe mormo in tud smo samo enostavno pametnejše.Če pa jamramo smo pa samo kup problemov

< Sporočilo je popravil gojska -- 14.6.2007 16:25:25 >

clock-img

14.06.2007, 16:38

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Jaz ti lahko rečem samo to

DECI NE MARAJO JAMRANJA. 

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA.

Zame je dogovor dogovor in me prav malo briga kaj deci marajo ali ne marajo, ce tudi sami ne pazijo na to kaj babe maramo ali ne maramo. Vso pravico imam ugotoviti dejstvo, da nekaj kar je bilo zmenjeno ni narejeno. On pa nima nobene pravice svojo lenobo opravicevat z zenskim jamranjem.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

14.06.2007, 16:41

clock-img

Anonimen

go Misek, go Misek user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.06.2007, 17:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

Sej deci nikoli ne jamramo.. :))) user posted image user posted image  

clock-img

14.06.2007, 17:11

clock-img

Anonimen

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

ja, logis, ce se pa zenske vedno drzimo dogovorov user posted image

clock-img

14.06.2007, 17:14

clock-img

Anonimen

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

Uuuu... Kaj da ne jamrate.. Moj za vsako figo jamra.. Tipična podoba ženske user posted image user posted image Da me ne bi kdo resno vzel...

clock-img

14.06.2007, 17:15

clock-img

Anonimen

Srecka.. Noo dejva se neki dogovort.. pa da pol sprobamo.. :)) Sam praksa steje.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 14.6.2007 17:17:41 >

clock-img

14.06.2007, 17:21

clock-img

Anonimen

ok, vsako prvo soboto v mesecu, nam loh prides avto spucat...od zuni in od znotri user posted image

clock-img

14.06.2007, 17:24

clock-img

Anonimen

...kar v prevodu pomeni, da bo nas avto usran vsaj se nadaljnega pol leta in na koncu se ga bom mogla sama lotit...user posted image

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 14.6.2007 17:25:11 >

clock-img

14.06.2007, 17:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ok, vsako prvo soboto v mesecu, nam loh prides avto spucat...od zuni in od znotri user posted image

Jaaaaooo... bom popizdu glih kar.. user posted image user posted image  Neki me modem zafrkava.. Aja.. moski ne jamramo.. he he user posted image user posted image

Kako lep soncen dan je in lepo se je z modem igrat.. pa se pol drugih strani ne dela.. krasno! user posted image

Ok.. pridem.. he he.. user posted image  Sam da ne bos presenecena..

Sem ravno vceri oba avta opral.. user posted image

clock-img

14.06.2007, 18:04

clock-img

Anonimen

hehe si me na mojga spomnu...kako pizdi (sori jamra), ko ga comp oz. karkoli v povezavi z njim zajebava...omg...k stara mamca :))

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 14.6.2007 18:06:46 >

clock-img

14.06.2007, 21:18

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

Si se potolazil? user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem