writing-img

RE: Tema za današnji dan

clock-img

22.06.2007, 14:15

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pri nama tud ne drži, oba sva bila samska, jaz 2 mesc, moj pa 6 mescev.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

22.06.2007, 14:25

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Tudi midva sva bila oba fraj, tako da za naju ne drži user posted image

clock-img

22.06.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Oba fraj... user posted image

clock-img

22.06.2007, 14:34

clock-img

purple

pencil-img

1897

Moj fraj, jz pa zasedena.

clock-img

22.06.2007, 14:49

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Oba sva bila samska.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

22.06.2007, 15:37

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa
A ne gregi?user posted image user posted image

Da draga user posted image user posted image user posted image

Ej, Daddy...ko bi ti vedel kaj vse sem jaz ''kradel''....bi ti še mene poslal k fajmoštru po odvezouser posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

22.06.2007, 15:58

clock-img

karmy

pencil-img

2530

zanimivo da se samo tiste oglašate ki naj bi bili frej pred trenutnim partnerjem... user posted image user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

22.06.2007, 16:08

clock-img

Anonimen

Evo še jaz user posted image  oba frej, sicer oba prej poročena, ampak ločena veliko prej, preden sva se poznala.

Je pa moj prvi mož mene zamenjal za mojo prijateljico user posted image

clock-img

22.06.2007, 16:12

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

zanimivo da se samo tiste oglašate ki naj bi bili frej pred trenutnim partnerjem... user posted image user posted image user posted image user posted image

halooo  ....??? sej sem napisal "relativno" fraj .... moja pa poročena ....

clock-img

22.06.2007, 16:33

clock-img

jade1

pencil-img

473

On fraj, jaz pa "relativno" fraj user posted image . Ko sem bila pa čisto fraj pa sva šla na prvi zmenek. Čeprav ni bil on razlog, da sva šla z bivšim narazen.

clock-img

22.06.2007, 16:34

clock-img

jade1

pencil-img

473

Aja, pa noben ni imel prej otrok.

clock-img

22.06.2007, 19:28

clock-img

Anonimen

On fraj, jaz pa sem ravnokar prekinila z bivšim.

V bistvu sem začela z njim, ker sem hotela bivšega prebolet, potem pa sem se noro zaljubila vanj, skupaj sva slabe 4 leta. Jaz sem živi dokaz, da ni nič kaj takega začeti z drugim ker hočeš pozabit bivšega.

Meni je uspelouser posted image user posted image

clock-img

22.06.2007, 19:33

clock-img

snake

pencil-img

716

jaz samska, on samski ampak še zaljubljen v bivšo......

sem zavihala rokave in dala vse od sebe in evo nas, ampak zdej se ga ne morem rešituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha sej se hecaaaaaaammmmmm

clock-img

22.06.2007, 19:52

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

jst pa nism bla frej in sm zarad njega pustila svojga ex fanta. in ne ni mi žaluser posted image

clock-img

22.06.2007, 20:43

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Oba sva bila prosta bremenuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

22.06.2007, 22:45

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

on je bil frej, jaz pa ne (sem imela vezo na daljavo, kao. tu se je definitivno potrdil rek: "daleko od oči, daleko od srca"). in kaj to pove o naši družbi? prav nič. tako je bilo v prazgodovini in tako je danes.

malo me je zmotilo tisto: "kako ste prišle do svojih mož", kot da bi jih lovile, ali kajuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

22.06.2007, 23:44

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Če bi naredili statistiko po teh odgovorih, bi se moralo vprašanje glasiti: Kako ste prišli do svojih žena. user posted image
Očitno je več žensk nezvestih.

Aja, midva sva bila oba fraj.

clock-img

22.06.2007, 23:54

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Če bi naredili statistiko po teh odgovorih, bi se moralo vprašanje glasiti: Kako ste prišli do svojih žena. user posted image

evo: babe smo vedno krive. al tipe ulovimo, al smo pa nezveste user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.06.2007, 00:06

clock-img

artista7

pencil-img

816

jaz frej ene pol leta on že kar lep čas. samo pol leta sem bila frej takrat, ko je začel nekaj kikirikat okol mene (hec). da sva postala par je blo treba pa še počakat, ker je bil precej previden.user posted image

< Sporočilo je popravil artista7 -- 23.6.2007 0:07:17 >

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

23.06.2007, 06:43

clock-img

karamela

pencil-img

645

Midva sva bila oba frej. On se je  sicer po enem mesecu začel odločat al jaz al bivša , pa se je odloču zame. user posted image user posted image  In edino pravilno je naredu.  Aha zdej ga pa ne spustim nobeni.

clock-img

23.06.2007, 07:57

clock-img

jade1

pencil-img

473

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

evo: babe smo vedno krive. al tipe ulovimo, al smo pa nezveste user posted image

Jah saj ne moreš omožit ta prvega, ki ti prekriža pot.user posted image user posted image user posted image Pa, če s tipom ne živiš, nimaš kakšne planirana skupne prihodnosti ali celo otroka to zame ni resna zveza.

clock-img

23.06.2007, 23:04

clock-img

Anonimen

On po zakonu, jaz po 8 letni vezi. V bistvu pa sva bila fraj, sva se mela ful za pogovort...Skupaj sva že 4,5 leta, pridela sva 2 črvička.

clock-img

23.06.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trojči

kako ste prišle do svojih mož, obstaja?

Jaz sem ga vzela na leasing user posted image  user posted image . Bil je tako drag, da nisem imela dovolj keša.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem