Zdaj pa večerja, kopanje malecke, potem pa upam da bo lepo zaspala ker mami ima še izpite za opravit in se je treba učiti..
Joj
Arabela si pridna, res!....učenje, otrok, pospravljanje.....
se strinjam s tabo glede sušilca....tud jaz ga ne dam za nič, mi je zakon in ga nameravam uporablajti tudi pri oblekicah in posteljinicah od
Glede košare...mi smo jo dobili pri vozičku in ima tudi tisti zimski del za pokrit, ki se ga lahko odstrani, tko da bo ta košara prišla prav če bo mraz ko rodimo, pa še doma namesto koška po katerem sprašuješ Katy13.
Jaz sem ravno končala s popisom vseh stvari, ki jih že imam za

, nato pa naredila seznam kaj vse mi še manjka. Oblekic imam res dovolj, mogoče le še kakšen pajacek, ki mi bo v oči padel, ni pa nujen. Večje stvari, ki mi še manjkajo sva se zmenila z mojim, da greva kupit kar to nedeljo (mogoče že jutri, vendar dobiva nek obisk), torej pred razprodajami, ker tako ne gre za obleke. Tiste drobnarije kot so kreme, termometri, škarjice ipd pa bom šla kupit z mojo prijateljico, ki ima doma pol leta staro

in mi bo točno znala svetovati kaj ja in kaj ne. Moram priznati, da prav uživam v teh pripravah

.