writing-img

RE: Sama čez nosečnost...

clock-img

26.06.2007, 22:47

clock-img

Anonimen

Pozdravljena,
tudi jaz sumim, da sem noseča, pa sva s partnerjem trenutno zelo blizu razhoda. Tako, da jaz sem se itak odločila, da če sem res noseča ga bom sigurno obdržala, saj si ga ful želim. Me je pa strah kako bom to sama zmogla, težko bo. Ampak še vseeno upam, da bom zagledala user posted image user posted image .
Drži se punca, saj bo šlo, saj mora iti.

clock-img

27.06.2007, 10:01

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Itata, najprej čestitke da nisi takoj tekla k ginekologu da ti ubije nedolžnega otroka. To bi namreč v imenu egoističnega uživaštva naredila večina, žal.

Jest bi se na tvojem mestu vzdržal tako primitivnih komentarjev, kot je tale. Splav je svobodna odločitev vsake ženske, kdo si ti, da boš sodil.

clock-img

27.06.2007, 13:06

clock-img

trojči

pencil-img

462

Bravo Kalbo! Bi še blo kaj za dodat, pa naj se najprej ta ženska ali moški zamisli nad tvojimi besedami.

clock-img

27.06.2007, 20:58

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem tudi sama prezivela nosecnost... sama se selila v visoki nosecnosti... nabavljala stvari za skrata in se ga kljub zalosti neizmerno veselila... in tudi sedaj sama skrbim za svojega skrata...

vse se da... veliko so mi pomagali starsi in prijatelji in tudi se vedno mi, kadar jih potrebujem

ni mi zal

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem