writing-img

RE: TRIN

clock-img

02.07.2007, 13:09

clock-img

Anonimen

Nop, nebi šlo. Kr nekaj spet.

clock-img

11.07.2007, 23:26

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Ne ni mi všeč, sorry!!LP!

clock-img

12.07.2007, 00:30

clock-img

Anonimen

men je pa lepo ime. nasploh so mi nova imena všeč, mislim da ne bo zajebavanja, čez neki let bodo zajebaval tipična slo imena ta pa ne bodo več posebna.

clock-img

12.07.2007, 09:47

clock-img

nanab

pencil-img

25

Po moje pa se bo ta moda čudnih imen enkrat tudi končala... Tipična slovenska imena bodo pa zmeraj oziroma prihajajo nazaj. Trin je pač izpeljanka iz ženskega Trine verjetno (skandinavske in baltske države).  Meni se zdi, kot da temu imenu nekaj manjka.

clock-img

12.07.2007, 09:51

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

No, meni je to lepo ime, skandinavsko in ne vem tole pisanje o nekih kao modernih imenih, da so čudna...WTF...se ne strinjam at all.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

12.07.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

če je tebi je tudi meni.... itak je lepota imena v osebi, ki ga nosi ne pa v imenu samem. Ravno včeraj sem na sprehodu srečala dva fantka, enemu je bilo ime NADAL. Mali črn, iskrive učke, klepetav, še za mojega Črtka je rekel "kako lepa punčka" in kako naj rečem , da mi to ime ni všeč. Če pa bi prebrala tukaj na rr-ju "vam je všeč  ime nadal" bi mirno rekla ne. Tko pa....

clock-img

12.07.2007, 10:31

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ja meni je pa kar nekako zanimivo.

No ne vem, tudi meni so bila vedno všeč kakšna nenavadna imena. Meni je recimo ful všeč Nai, pa se je moj premislil in rekel,da njemu ni.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

12.07.2007, 12:57

clock-img

marsovka

pencil-img

205

MENI SE ZDI PA ČISTO FAJN, ČEPRAV SEM MISLILA, DA ZA PUNČKOuser posted image user posted image

SICER SO PA MENI OSEBNO VŠEČ SAMO REDKA, POSEBNA IMENA, MISLIM, DA JE PREVEČ RAZNIH BARBAR, MET, ANDRAŽEV, ALJAŽEV, NIN, TIN, ITD...

TO JE MENI TAKOOOOOOOOOOOO DOOOOOLGOOOOČASNOOOOOOO, DA VAM NE ZNAM NAPISAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA, KAJ, LJUDJE, NIMATE NOBENE DOMIŠLJIJE, A MORATE RES DATI SVOJEMU OTROKU IME, KI GA NOSI ŽE MILIJARDA LJUDI PRED NJIM/NJo??????????????

no, tako pa jaz razmišljam

clock-img

13.07.2007, 19:02

clock-img

nanab

pencil-img

25

Čez pet let bo pa tako dolgooočasno, ker bodo najpogostejša imema za fantke: Tjan, An, Nai....za punčke: Tia, Isa, Ula....in bo marsikateri starš raje "upičil" enega Martina, Domena, Petra, Francija, ali pa Barbaro, Uršo, Katarino....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem