writing-img

RE: tisti ki

clock-img

30.06.2007, 23:46

clock-img

Anonimen

se strinjam user posted image

clock-img

30.06.2007, 23:50

clock-img

Anonimen

Ok, zdaj sem pa jaz med tistimi, ki ne razumejo nič danes user posted image

clock-img

30.06.2007, 23:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Partnerje ne zapustijo zato, ker ne želijo ostati sami... Želijo prvo vedeti, da jim bo pri drugem partnerju vse sigurno, šele nato se odločijo za svoj odhod..

In to je narobe a ne??

OK.

clock-img

30.06.2007, 23:55

clock-img

Anonimen

Ja in kako najvejo v naprej da jim bo dobro pri drugem partnerju????Če živijo z sedanjim??Ali pa živijo pri obeh.En dan pri enem drugi dan pri drugem????

Ma ni logike tukaj.

clock-img

01.07.2007, 00:01

clock-img

Anonimen

Karin, kaj zdej sanjaš? Ressss nič ne razumem danes tle gor.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2007, 00:02

clock-img

Anonimen

Saj ne rabiš.Tudi jaz ne razumem Tjazija???user posted image

clock-img

01.07.2007, 00:02

clock-img

Anonimen

Ja... tega itak ne mors vedet.. user posted image  Lahko samo ugibas.. Oziroma lahko verjames.. kar je ze veliko..

clock-img

01.07.2007, 00:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Karin, kaj zdej sanjaš? Ressss nič ne razumem danes tle gor.user posted image user posted image user posted image

Kaj pa sanjamuser posted image Ni treba razumet, sam pišeš, da ni dolgcajtuser posted image

clock-img

01.07.2007, 00:08

clock-img

Anonimen

Tle je res čudno. Poli mi skače kar naprej, pol ura spet frklja, da moram zarad tega kar naprej gledat na uro na steni.user posted image

Ti si pa facauser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2007, 00:35

clock-img

Anonimen

Ja, tega pa ne moreš vedeti.. Lahko pa samo ugibaš, tako kot je napisal Tjazy..  user posted image

clock-img

01.07.2007, 00:39

clock-img

Anonimen

haalooo Gorazdova in ostali...pridte mal smetit na "tisti ki 2"...prou sedeuser posted image

clock-img

02.07.2007, 13:31

clock-img

snake

pencil-img

716

ja ampak le zakaj se ni nobeden oglasil, ki je res v takšni situaciji???

morem rečt, da se strinjam z gorazdovo, glede tega da ne želijo ostati samo in da se bojijo da pri ta drugem ne bo funkcioniralo, in zato se rajši odločijo ostati z nekom ki ga ne ljubijo ker JE KOMOT...in ker niso dovolj pogumni, ne vsi, so izjeme.......

clock-img

02.07.2007, 13:40

clock-img

Anonimen

Ker je enostavneje sedeti na dveh stolih, kot pa sprejeti odločitve in dejansko kaj narediti v smeri rešitve in prevzeti odgovornost za svoja dejanja.

Zame to ne velja. Meni je že moj mož več kot dovolj dela, nimam še časa se ubadat z ljubimci in podobnim. Pol še časa nebi imela cele dneve tukaj na RR visetuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem