"gospodična ***** ********, prosim če si lahko poiščete delo, ker potem ne boste imeli več časa misliti na takšne tožbe in tudi tožbe boste morali plačevati sami, ne pa sedaj ko vam jih država, ker tudi sodišče nima časa za takšne stvari, imamo pomembnejše primere...."
točno ta odstavek je že bil pisan na RR
marogica, jaz nimam pojma kakšna je zakonodaja na tem področju, ampak kmečka logika mi pravi, da oče ne more plačevati le takrat, če je invalid in ni sposoben za delo.
jaz sem raje lačna, kot pa da ne plačam otroku.
in še enkrat...kdo pa vpraša mamo od kod bo vzela denar, da bo preživela otroka....nihče....naj se znajde kakor ve in zna
tip je pustil službo in nekaj časa bil brezposeln, to se men ne zdi normalno!!!!
alyo sedaj skrbi za njenega otroka, za prvega pa kak bo denar , takrat bo dobil, ne?
no, tega da bivša dobi stanovanje zastonj, ne verjamem. 400eur pa je revščina. moj tast ima toliko pokojnine, živi v lastnem stanovanju, ampak ko poplača stroške in hrano, mu ne ostane nič. za inf. :na kosilu je večinoma pri nama
bivša pa mora s tem preživeti še otroka.
kot so ti že prej pisale, preveč se obremenjuješ z bivšo....

baba, kaj češ.
tvoj partner mora kljub temu poskrbeti za otroka, kako ve in zna.
zanima me, če bi bila še vedno takšnega mnenja, če bi ostala sama z otrokom!!!!!!