IZVIRNO SPOROČILO: kapica
eno vprasanje punce: Kako operete pokakana oblacila?
Jaz jih vedno takoj namočim in so potem vsaj nekaj ur namočene, včasih pa tud nekaj dni.

Pa mi je do zdaj vse šlo ven. Če pa nisem namočila prec, potem pa ni šlo. Aja, seveda prej sperem pod vodo, kar se sprati da, potem pa namočim.
Ajvy, ti si preveč kompliciraš lajf z likanjem.

Jaz sem že pred leti nehala likat. Zlikam samo, kar je RES nujno. Ma sej je kar lušno likat, sploh ob fajn muziki, samo je pa zamudno za popi

, pa cajt rajši drugače zabijem.
Tud jaz čakam, da bomo spet začeli normalno spati ponoči. Zdaj nam sicer Jure več ali manj spi, samo ga Špela že skoraj 2 meseca sračka z zbujanjem ponoči in smo spet sami zombiji pri hiši.
Corfu, tudi meni se včasih zazdi, da sva midva, najin zakon, najina ljubezen, kar nekam izpuhtela, da tega ni več.

To prinese izčrpanost. Ampak me potem dragi vedno kaj preseneti ali pa se pogovoriva in vidim, da ni tako, pa da bo to obdobje minilo. Prav kmalu, kot si že sama napisala.

En

zate!
Ajvy, joj, naša pasja košara je k sreči dovolj daleč, da je ne more posrat, je pa tud že men en od psov stopil v drek in ga razmazal po stanovanju, že pred časom.

Si lahk misliš, da sem bla čist adijo pamet.
Hujšava pa zato, ker sva se oba ful zredila. No, možek ne toliko, samo vseeno mora par kilc zgubit že zarad zdravja in počutja, jaz sem pa v dveh zaporednih nosečnostih pridelala 3 konfekcijske številke

in se kar utapljam v špehu in nesreči zarad njega. Ful se slabo počutim takale.
Kety, vi ste pa res brzinski s striženjem!

Naš je še na pol plešast.
Bojana2, jutri bom pogledala slikice, zdajle komaj še gledam in se trudim prebit tule do konca.
Yankee, tudi jaz odkar imam otroke, z lahkoto zapravim zanju celo premoženje, zase pa nič. Zase mi je ful škoda, zanju pa bi vse zmetala.
Ulla, se od tebe učim norca se delat iz vsega sranja, pa mi kr ratuje. Je res bolj luštno tako živet.
Freycha, uživaj jutri.
Sorry, če sem kaj pomembnega izpustila, ampak sem res že pošteno kresnjena od tablete in sam čakam, da padem vodoravno.

Nočko.