IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Zvesta, le čimprej se pozdravi....jst sem tudi zbolella po poroki..če te smem mau potolažit...
Smo že tri.

Očitno je to nek poročni virus.

Mene je tko navil, da še v življenju ni blo tko hudo.
Zvesta, pocajtaj se!
Mateyka, se mi ful dopade švedski način.

No, jaz edino pri miljenju s trdim otroškim milom vztrajam 1x tedensko, ko je že res ful posračkan in se samo z vodo pač ne spuca dobr za moje pojme. Vse ostalo mi je pa zlo všeč. Oblačim itak ne dvoplastno za doma nikoli, nisem ne enega ne drugega.
Rumba, mene tud še dans mamice, moje sovrstnice, čudn gledajo, k rečem, da cicibank pa moji otroc ne bojo nosil.
Ulla, moja tamala se je tud tašče in tasta bala. Obeh. Sam sta bla res zoprna, k sta tko nemogoče rinla vanjo, da ne morš, da ne bi ratu živčen, kaj šele mali otroc, k res samo na bazi občutkov delujejo in je skoz tulila. Nisem pa pomislila na to, da zaradi tega, ker sem jaz živčna ratala zraven. Vidiš, možno, da ju mali zato bolje prenaša, ker sem se jaz malo nakulirala.
Mi smo imeli danes UZ kolkov, čeprav sta bila že v P oba 1A. No, tudi danes je bilo vse ok. Sicer pa Jureta nisem niti enkrat samkrat široko povila in sem ravno včeraj razmišljala, da je to najbrž razlog, da on ni imel takih težav s krči kot Špela. Ker se je on lahko zbrcal in lažje sprdel, Špela se pa ni mogla do 2. meseca.