Res te mal poznam, sam mi je vseen tko nabito z jezo delovalo vajino pisanje.

No, sej sta se zmenle.
Jaz sem tud prvič govorila, da moj otrok pa že ne bo mel dude. Japajade. Velikrat sploh ni hotla joške, ampak prav dudo. Je prava dudarka, še dans ni srečna, če nima najmanj dveh dud pri sebi, da ju non stop menja.

Več ko jih ima, bolje se počuti.
Pri Juretu pa ne vem, če sem že kako načelo požrla. Je pa res, da jih imam neprimerno manj kot prvič.

Ni kej velik ostal za požret.
Za otroka zbudit je pa res najboljši način v pojstlco ga dat spat.

Jaz, da mam mir tole pisat, ko glih Špela spi, mam Jureta v naročju, da spi.
Zvesta, da nisi mela samo premajhnega modrca?
Madejka, jaz sem si samo dvakrat iztisnila mleko, ko sem ga imela ful veliko, mali pa ni veliko pojedel in me je čez nekaj časa že grozno bolelo in sem imela vse trde. No, glih dans sem si izčrpala 100ml. 80 iz tiste, ki je ni pojedel do konca in 20 iz druge, da je popustil pritisk.
Budim pa jaz Jureta ne. Je že tako ultra težkokategornik.

Ga za hrano res ne bom budila. Se sam še prehitro.
Kristina_1, boga, se mi smiliš.

Upam, da ti bo/je zneslo.
Obiski - moja mama pride 1x tedensko skuhat, da me malo razbremeni, pa tast in tašča sta bila enkrat tu, pa soseda je prišla za 5 minut pokukat, drugače pa še nikogar. Vsi vljudno čakajo povabilo.
Anja7, jaz imam recimo da še čiščo. Je sicer samo še rahlo obarvan izcedek, moram pa še vložke met. Je pa dans 22 dni po porodu.
Freycha, jaz pa glih leže ne znam dojit, pa bi mi ponoči prav prišlo, da ne vstajam. Znam pa samo sede.