Hajli, hajlo:))
Glih sem s sprehoda, malega je vrglo in zdaj pridno aja v posteljici.
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Baja meni je kr naenkrat nehal spat, ker je bil prehitro lacen. Zdaj ga zvecer nafilam se z dodatkom in spi spet lepo 5-6 ur! Dans sma spet spila 70ml
Saj dans mi je spal 5 ur, prejšnje dni pa max 4, ampak to pri nas pomeni, da ne spi dobro

, sem razvajenka, ker sem se že tak lepo navadla na prejšnjih 7 ur

. Pa jaz sem pravi zaspanc! Zjutraj sem ga vzela k sebi v pojstlo in si pripborila še dremuckanje do pol desetih

. uuuuu, kak se bomo šele pozimi stiskali
Tašonka saj pravim,da bi z veseljem prišla na koncert pa nimam pojma kak bi to izpeljala. V bistvu nikamor ne grem brez malega, ker se polno dojiva... Eh, brez skrbi, bom že še not spravla. Sama sebi pa ja ne bom dolžna ostala
arijana pri nas imamo zadnjih par dni isti problem s palčkom

. Mater, ponoči se moram vsake tolko vstat, ker ga slišim kak cmoka. Sem huda ko

!!

Ne sam res, mene je tud ful strah, da se bo navadil, ker to pa niti približno ni več "odkrivanje zunanjega sveta"

. Ko pridem z dudo blizu, pa takoj jezik začne ven molit, da je ja ne bi zgrabil. Saj pravim, da je vragec mali...
natalija sem črnolasa, a brez očal. Slikico pa pripopaš pri "moj profil", to je čisto na vrhu pod moja ringaraja.
mateya o polivanju ti bo pa največ znala povedat freycha, njena Dita ma tud s tem probleme. Bogi so ti otročki

.
Freycha kako je z Ditino kožu po vratu? Je že kaj bolje? Upam, da se stanje izboljšuje!
Zdaj pa grem nekaj v pisker vrečt. Siskamiska, če te tud dans zanima

, jedli bomo kurjo župco (za dušo

), rižoto in solato (btw solata je pa svinjsko draga, kak naj pol čovek zdravo je, če nabijejo cene na zelenjavi, sadju...

).
mejte lep dan.....