IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33
Ljubiš nobenga od teh dveh , ker če bi enega od njiju ljubila , bi bila poštena do druzga in ga pustila iz svojega življenja.
Zelo si poenostavil.. ampak hipoteticno je morda res tko preprosto..
Egoistična si tut sama, ker če ne bi bila, potem ne bi bila z dvema.
Hja.. egoisticni smo VSI.. o tem ni dileme.. eni biolj na enih podrocjih.. drugi bolj na drugih... tko da to je nesmisl goort.. da je nekaj egoisticno..
Sam to, da si z dvema.. ni ravno tipicna egoisticna lastnost.. prej vse drugo..
in vem , da bi rajši videl , da bi mi žena povedala , da si me ne želi več in bi ji bil hvaležen zato, kukr pa da bi živel s tako osebo, ki me vidi kot brata.
In kaj bi potem naredil, ko bi ti to povedala.. ?? Sej ti je povedala na nek nacin! Pa je nisi razumel..
Mogoce si pa vse to svoji zeni napisal?
Da ne bos panicaru.. Sem samo probal pogledat iz drugega zornega kota.. Videti je precej drugace a ne.. kot takrat ko sem gledal iz tistega zornega kota..
Zeeellloooooooo teeeezkooooooooooo mi gre tole iz jezikaaa.... :)))))))) Sploh ne vem.. ce bi to povedal.. ha ha.. Res je to skor najbolj zajebano povedat.. od vsega.. kar sem do zdej povedal..

Hecam se.. sej ni tok tezko..
Hmmm ampak je... kr ne morm povedat.. :))
Zahi ima delno prav.. ce je oseba prava, se ti to ne zgodi! Vsaj za hrbtom partnerja ne. Nikakor ne mors tega nardit.. zmanjka placa.. pac..
Eventuelno je mozno kako druagce.. da sta skupaj.. recimo.. da to naredita skupaj..
Ne strinjam pa se, da so potem brezkompromisno na sporedu kufri.. Ceprav vem kaj bo Zahi zdej reku.. ce bo to vidu.. Upam ,da ne bo vidu..
Reku bo.. da sem priznal.. da ce se je to zgodilo pol tisti clovek ni PRAVI. Lahko je bil pravi.. do takrat.. ampak zdaj ni vec.. in zakaj biti z nepravim?
Zato.. ker verjamem, da so napake zato, da se naucimo iz njih.. in pri meni so napake pac dovoljene.. niso tako strateskega pomena.. pa ce jih jaz nardim.. ali pa kdo drug.. ni panike..
Torej.. tvoj moz je bil pravi do te tocke.. od te tocke naprej se mi zdi, da ni vec.. ker tezko si predstavljam kako se sprijaznis s tem, da zakon obstaja.. ker se nekaj ne ve.. Sej lahko vse laufa.. vse je kul.. celo ljubis lahko spet tistega.. ampak tezko je spet tisto PRAVO.. je pac malo manj PRAVO.. in ce ti vest dopusca da se zadovoljis s tistim malo manj PRAVIM.. potem je ok.. Furas.. z nekim rizikom pac.. sam lazje je brez rizika..
Pri starem te lahko obdrzi tudi strah.. pred novim.. pred tveganjem.. pred zivljenjem.. !? Pa se kej..
Torej.. mozne se obe poti.. kufri in ne kufri.. kar pa je vsekakor odvisno od posameznega primera..
Sicer tole mal sloni tud na teoriji.. zato morda sem falil.. ne vem.. ?!
Dvojcek? Kaj zdaj, ce je tole slucjano res?