writing-img

umikam se...

clock-img

03.07.2007, 16:24

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Punce, jaz imam počasi dovolj...upanja ne bom nikoli izgubila, ker si z mojim user posted image zelo želiva otročka...pa ne samo enega, ampak tri...pa kje je šele to, če se že za enega tako dolgo trudiva...in potem gre še vse ostalo narobe...laparo bi morala imeti 26.6., pa so mi jo prestavili na 2.7. in ravno ta dan zjutraj je prišla user posted image , čeprav bi morala priti že 12.6. ah ja...in zdaj je naša tamlada noseča (pred enim mesecem je imela spontani splav), danes mi pove da nosi dvojčka...sej sem ful vesela, res vesela, vseeno pa imam sama pri sebi dovolj vsega. za nekaj časa se umikam in ko bom imela veselo novico za vas, vam pridem povedat! HVALA ZE VSE SPODBUDNE BESEDE, KI STE MI JIH IZREKLE V TEM ČASU KAR SMO SE DRUŽILE. Za vse vas stiskam pesti še naprej!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

03.07.2007, 16:26

clock-img

snake

pencil-img

716

ciao, srečno

clock-img

03.07.2007, 16:27

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

maša srečno...in resnično ti želim, da čimprej zagledaš tisti plusek, ki vsaki pomeni vse....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.07.2007, 16:31

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Držim pesti da čimprej zagledaš +

clock-img

03.07.2007, 16:33

clock-img

80kaja

pencil-img

195

user posted image joj maša...kok te štekam...
ma nevem,če boš začutila..pridi že kar prej nazaj k nam...oz.takoj,ko začutiš...
drži se...
mora nam uspeti !

clock-img

03.07.2007, 16:34

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Veliko sreče ti želim.
Tudi zate posije žarek sreče.
Držim pesti za user posted image  ali user posted image .

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

03.07.2007, 17:03

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

maša  čim prej nam sporoči veselo novico
držim pestke

clock-img

03.07.2007, 17:20

clock-img

florita

pencil-img

331

Maša, tudi jaz sem s teboj, tudi jaz se umikam .....probala bom odmislit na vse skupaj sem pa trenutno na 2. škatli klomifena......in probam vse odmislit še posebno user posted image  in to čakanja....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

03.07.2007, 17:23

clock-img

Anonimen

Joj Maša... user posted image user posted image

Boš videla, tudi ti boš enkrat ugledala user posted image user posted image , v to nikar ne dvomi.. Vso srečo ti želim user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 17:25

clock-img

lejca

pencil-img

961

Masa
en velik user posted image ...
hvala tudi tebi in drzi se!
lejca

clock-img

03.07.2007, 17:35

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Maša uživala sem, ko sem brala tvoje poste pri klomifenkah. Iz njih je bilo čutiti ogromno pozitivne energije. Umakni se, pozabi na forum, ampak nikoli nikoli ne izgubi upanja.
Srečno user posted image

clock-img

03.07.2007, 17:40

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Maša želim ti vso srečo, upanja ne izgubi nikoli user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 17:44

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

user posted image user posted image user posted image   VELIKO SREČE    user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 18:19

clock-img

girly

pencil-img

951

Maša82 želim vama, da bi se vama želja čimprej uresničila. Žal mi je, da nas zapuščaš, ampak ti sama veš, kaj je zate najbolje. Nikar ne obupaj, tudi za nas bo nekoč posijalo sonce in tudi v naše naročje se bo porodilo user posted image .

Upanje umre zadnje!

Srečno!

Kris je najin sonček :)

clock-img

03.07.2007, 18:20

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Maši - pogrešali te bomo...
Ampak, če čutiš, da je bolje da se za nekaj časa odmakneš te popolnoma razumem in podpiram.
Vem, kako so težki tile boji in vem kako boli ko nam user posted image  odžre upanje...
Želim ti, da se ti izpolnijo želje ... user posted image

Mala (hehe, sem še kar na tem user posted image ) - bodi pridna in uživaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne čist pozabit na nas, ok?

clock-img

03.07.2007, 18:22

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: florita

Maša, tudi jaz sem s teboj, tudi jaz se umikam .....probala bom odmislit na vse skupaj sem pa trenutno na 2. škatli klomifena......in probam vse odmislit še posebno user posted image  in to čakanja....

Florita - Tudi tebe bomo pogrešali med nami -  vse naj naj in upam, da boš čimprej v klubuuser posted image !

clock-img

03.07.2007, 18:23

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Maša srečno in želim ti, da čim prej zagledaš plusek!

clock-img

03.07.2007, 18:38

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

maša in florita
Žal mi je, da nas zapuščata, ob enem pa vaju razumem in spoštujem vajino odločitev. Želim vama, da se nam čim prej vrneta z veselo novico. Me bomo vseeno še misile na vaju in držale pesti tudi za vaju.
Srečno

clock-img

03.07.2007, 20:17

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

mogoče bo ravno ta oddih dal user posted image user posted image

upam upam srčno upam,da boš kmalu nam sporočila, da si user posted image

clock-img

03.07.2007, 21:45

clock-img

Shani

pencil-img

283

res je hudo, ko vsak mesec pričakuješ in te potem razočara če pride M, mal se odklopita...pa še poletje je tako, da upam, da vama uspe in se bosta javile z dobro novico...če pa ne bosta zdržali in bosta rabili družbo pa se hitro vrnita nazaj...

za obe user posted image user posted image , da vama čimprej uspe

clock-img

03.07.2007, 21:50

clock-img

hmm

pencil-img

246

user posted image user posted image user posted image maša82user posted image user posted image user posted image

Upam, da čimprej spet slišimo od tebe, da nas razveseliš z najlepšo novico! Do takrat pa SREČNO!

clock-img

03.07.2007, 22:33

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Joj, cel dan me ni pa potem preberem tako novico. user posted image
user posted image Maša user posted image , želim ti saj veš kaj vse in upam, da vama (nam) končno uspe ugledati tisti magični user posted image user posted image !!!!!!!!!
Zastopim te, ko ne moreš več in potem so še vsi okoli tebe polni srečnih novic (ki jim jih privoščiš) a vaju le te ne doletijo. Naberi si novoih molči, dobro opravi z laparoskopijo in potem novim zmagam naproti. Ves čas bom mislila nate in se ti kaj javim tudi ptreko drugih linij. Ti samo hitro naberi energijo in zmaga bo tu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 07:25

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Maša, tale odklop ti bo pomagal, boš videla. user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 07:55

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Maša drži se, vse te bomo pogrešale ... hkrati pa komaj čakamo, da se nam ponovno oglasiš z veselo novico. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 09:23

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

mašauser posted image .

odklop ti bo sigurno dobro del. odmisli vse in posveti se sama sebi. tvoja želja ni neuresničljiva, samo malo moraš nanjo še počakat.
moja najboljša prijateljica, ki je pred enim tednom zgubila svojo edinko stari komaj6 let, mi je na dan njenega pogreba rekla, da se vse v življenju dogaja z razlogom. Vse slabo globoko v sebi nosi kot posledico nekaj dobrega.
tudi ti poskusi razmišljati tako.... upam da nam moš čez čas povedala nekaj lepega.

želim ti vse dobro in z mislimi sem s tabo. drugače pa veš kje me najdeš ko ti bo hudo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem