writing-img

rahla druga črtica??

clock-img

05.07.2007, 08:59

clock-img

meryy

pencil-img

98

punce danes sem naredila test nisem več zdržala( štiri dni pred M) in se mi prikaže druga rahla črtica na obeh testih? črtica sicer je vendar zelo rahla, kaj pa zdej ?naredila sem BC test a je možno da pri teh testih pokaže drugo črtico tud če ni nosečnosti.  koliko je BC zanesljiv???

no ferbca nisem potešila le še bolj zmedena sem bolečine pa imam ko da mi bo zdaj pritekla user posted image
evo pa še ena nora baba!!uff

clock-img

05.07.2007, 09:03

clock-img

Anonimen

SAj smo vse iste user posted image user posted image user posted image . Neučakane. user posted image
Počakaj 4 dni in ponovi test - to je moj predlog. Testi so že bili lažno pozitivni, sploh tile, o katerem ti pišeš. Pojdi po ClearBlue in ponovi vajo. user posted image

clock-img

05.07.2007, 09:12

clock-img

meryy

pencil-img

98

a si predstavljaš zdaj čakanje 4 dni!! se mi bo otrgalouser posted image user posted image user posted image  a ne bi bilo lepše da je ena črtica ali pa dve da veš na čem si !zdaj sem pa user posted image user posted image user posted image

jah nič  "počakat sem rekla":to so bile besede moje mami vedno

čakat,čakat...najraj bi šla še po petsto testov in vse sprobatuser posted image

evo  čakam...

clock-img

05.07.2007, 09:15

clock-img

Anonimen

Jaz sem naredila tri dni pred M pa je bila tudi rahla-no pa sem blauser posted image .......

clock-img

05.07.2007, 09:37

clock-img

hmm

pencil-img

246

meryy, te čisto razumem, meni bi se tudi trgalo če bi kaj takega na mojem testu videlauser posted image user posted image . Moj predlog je, da če ne zdržiš štiri dni, pa poskusi vsaj dva, pa takrat ponovi test. Če pa še dva dni ne moreš čakat, pa pojdi dat kri, pa boš takoj vedela. Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 09:39

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla, mene pa zanima, kam greste dat kri za preiskave na nosečnost, če niste v postopku OBMP. Greste k svojemu osebnemu zdravniku ali k ginekologu?

200% MAMI

clock-img

05.07.2007, 09:44

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Meni je 1x BC v enem dnevu pokazal nosečnost čez pol ure isti dan pa je prišla ta rdeča, tako da ne zaupam baby checku.

Seveda pa ti želim da ugledaš čim bolj močno črtico čez 4 dni

clock-img

05.07.2007, 09:53

clock-img

polonca78

pencil-img

584

mervy, jst sem ravnotako kot ti naredila 4 dni pred M baby check in se je pokazala rahla črtica in tako še 4 dni (tok sem bila happy, da sem 4 dni zapovrstjo delala test), CB sem naredila dan ali dva pred M in je že pokazal +. verjetno ni treba napisat, da sem noseča.user posted image user posted image
sem pa brala, ko so punce pisale, da ni najbolj zanesljiv in da včasih pokaže lažen plus. najbolj sigurna boš čez 4 dni. uf, da ti čimprej minejo user posted image

clock-img

05.07.2007, 09:56

clock-img

PATRICIJA_22

pencil-img

63

Tudi jaz sem danes zjutraj delala CB in je pokazal plusek, ampak grem danes takoj še po 2 v lekarno, da bom sigurna....

Sem pa čist v šoku

clock-img

05.07.2007, 09:59

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Patricija_22 mislim, da ti lahko kar čestitamo - ker je CB zanesljiv test!user posted image user posted image user posted image Pa enga zdravega marčevskegauser posted image ! Uživaj v user posted image soimenjakinjauser posted image

clock-img

05.07.2007, 10:36

clock-img

nov03

pencil-img

56

meni je bc mini pokazal rahlo user posted image , čez 3 dni al kok mi First Sign ni pokazal nič in včeri mi bc plus ni pokazal nič...
tak da ja..bc mini ma uno kak se reče evaporacijsko al kaj črtico....ki ne pomeni poz.testa...
Se strinjam da je cb najboljši je pa tko....stane okol 7 eur, če greš dat kri te stane pa 12 eur. Krvni test je pa tko nezmotljiv.

lp,
Uršula

clock-img

05.07.2007, 10:40

clock-img

meryy

pencil-img

98

za CB je še prezgodaj , da grem pa kri dat? joj  ne morem me je preveč strah kaj pa če ni.

moja odločitev je padla !vsak dan se bomo testirali pa dragemu nič povedali pa bo!!

joj tko bi bli veseli če bi šli na morje trije!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 10:45

clock-img

nov03

pencil-img

56

meryy
ja ti pa si faca....user posted image  user posted image
Ben dobro pol pa vsak dan sporoči kaj in kako prov!
Držimo pest

lp,
Uršula

clock-img

05.07.2007, 10:46

clock-img

meryy

pencil-img

98

patricija_22 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  super bravooo

go pluski go pluski ...user posted image sam tak vesela bi kar v krogu tekla!!!

clock-img

05.07.2007, 10:50

clock-img

meryy

pencil-img

98

kaj pa čem nov03 ? 4 dni čakat ..nene to pa ne .sam zdej študiram da bi se zapelala do neke druge lekarne madona mi bodo te babe v lekarni pri nas še kakšen psiho test zdraven poturile!!

veste kaj je moj dragi včeraj naredu: sem hotla test nardit pa pravim joj ampak kaj pa če se pokaže druga pa mogoče sploh ni res?
on pa: daj men bom jaz pri sebi testiral če bosta dve črtici se je pri meni madona prijelo pol jih bova pa se tožila!!

clock-img

05.07.2007, 11:00

clock-img

polonca78

pencil-img

584

dragemu ne boš nič povedala? dobra si,če ti to uspe! jst takoj vse sčvekam! no, ti kar poročaj kaki bodo rezultati! držim pesti.

clock-img

05.07.2007, 12:12

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Ni pomembno a je rahla ali močna črtica... pomembno je da JE!! Jaz mislim, da si  user posted image .... Držim pesti...user posted image

clock-img

06.07.2007, 08:37

clock-img

girly

pencil-img

951

čestitke patricia!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zate meryy pa držim pesti, da bosta tud user posted image ...

Kris je najin sonček :)

clock-img

06.07.2007, 10:04

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla, mene pa še vedno zanima, kam greste delat krvni test.
Hvala za odgovor.

200% MAMI

clock-img

06.07.2007, 11:37

clock-img

nov03

pencil-img

56

jaz sm šla u adrialab v Lj, cena 12 eur

lp,
Uršula

clock-img

06.07.2007, 11:42

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

meryy a je že kej novga?

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

06.07.2007, 14:13

clock-img

Ribica83

pencil-img

4

še moja izkušnja. 2.7.07 sem delala test doma s cb...in je bil takoj pozitiven...ker nisem zdržala...sem šla dat v torek zjutraj vodo v laboratorij v zdravstvenem domu...in izvid je bil pozitiven! testiranje v zd pa je stalo 3,45 €.
po moje se bolj splača ta metoda...je ceneje. user posted image

clock-img

06.07.2007, 14:18

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

je po mojem Cb kar zelo zanesljiv. tudi, če je še tako rahla črtica, je skoraj zagotovo, da siuser posted image . je bolj vprašljivo tako, če ne pokaže, pa potem si.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

08.07.2007, 09:06

clock-img

meryy

pencil-img

98

punce zdržala sem tri dni naredila danes test bc in stanje isto zopet rahla druga črtica!! jutri grem po cb pa bomo vidli.
drugače pa imam eno vprašanje za vas. meni so se joške povečale skoraj za dve številki, nisem zasledila da bi kateri tako reagiralo a je to...? mislim če bom pa take bombe furala 9 mesecev(če smo seveda noseči)
pa ne vem kako bo.šele jutri je zadnji dan ciklusa jaz pa že taka madona, nikoli mi se pred M niso toliko povečale.. upam samo da nehajo rast!! če ne se me kmalu ne bo več vidlo od njih

clock-img

08.07.2007, 10:25

clock-img

Ana Luna

pencil-img

604

merry, moja črtica je tut rahla ... Ampak jaz sem že 99% prepričana, da je to to. Mislim, da si lahko kar čestitava. (Kar se pa jošk tiče - ne sekiraj se, mislim, so naše slabše polovice glede tega kar zadovoljne ...)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem