writing-img

RE: (Južna) Primorska

clock-img

14.11.2007, 23:43

clock-img

melaverde

pencil-img

3081

Mela ne pride v Izolo, ker ji mož vzame avto in pol je primorana pohajat po njivah user posted image . Vi bi na vas, a jaz bi v mestooo !!!!! Ful pogrešam družbo...
Upam, da je naslednji teden napovedano lepo vreme in bo moj odjahal na svojem konjičku, meni pa pustil avto!!

ma ne se jutri zmenit ker mene ne bo !!! ma se samo hecam user posted image

Zrak, kje si ? Si ugotovila da je lepše doma v moški družbi (delavcev) ???

clock-img

15.11.2007, 07:50

clock-img

majrim

pencil-img

3991

ma dobro mela ob kakšnih urah pa ti hodiš spat???? da ne bo kej novegauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

15.11.2007, 07:50

clock-img

majrim

pencil-img

3991

thaiss...ti kar...ob naši vsakdanji uri...user posted image user posted image user posted image ..pridem k tvoji sosediuser posted image

clock-img

15.11.2007, 07:59

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

ok!!user posted image ...upam, da niste spremenile urnika user posted image ........

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

15.11.2007, 08:08

clock-img

majrim

pencil-img

3991

ne,ne...je še kar isti..user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 08:26

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

user posted image

clock-img

15.11.2007, 13:37

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Evo pupe, za marčevke sem že poskrbela, ampak bi blo prav, da tudi tle poskrbimo za zdravo kožo. Glede na to, da je tle kr skoz burja, je fajn, da dobro poskrbimo za zaščito, preden se odpravimo od doma. In verjemte, tle vam Draž lahko pomaga pa ne se ustrašt, je đabe):

user posted image

clock-img

15.11.2007, 13:49

clock-img

asso

pencil-img

3700

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

15.11.2007, 15:18

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Draž kje si bil zjutraj, ko smo porivali vozeke po burji, brez zaščite user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 16:58

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Čakal vas je v San Simonu, pa niste vajdale do tam. Pol je pa namazal vsa hokejistke iz Delfina user posted image , edino one se ne zmenijo za burjo.

clock-img

15.11.2007, 17:33

clock-img

zrak

pencil-img

1566

Eko mi pupike....
Mela tle sem... jaz sem pa danes pohajala.. prvo z eno kolegico.. pol pa sem se priklopla Majrim, Austen in Thaiss..

Pol sem šibnila domov in pol nazaj v Izolo ne en pogreb..sem se pa premrazla na pogrebu..

Sibil, tudi mi ne živimo v Izoli in ni druge kot prižgat avto in se odpeljat.. se pa splača za en lep sprehod po sončku ob obali..

Mela, ampak res, kdaj hodiš ti spat??? Jaz ob tisti uri že krepko spim.

Asso kje si??? Prav ne utegnemo se videt..

Jutri, Izola?

clock-img

15.11.2007, 18:12

clock-img

soncek78

pencil-img

305

Hello obalke!

Ste pa prave pohajačice... je sem bolj zmrzljive sorte... pa še fasado delamo, tako da ni časa za sprehod...

Zrak - glede plenic, Libero so zakon... niti ponoči ne prepuščajo skozi, pa moja je pravi pivec (čajčka in sokcev seveda)...

Thaiss - Upam, da so tvoje ledvičke v redu. Vseeno ti pošiljam eno user posted image , Nika pa Matii en user posted image .

Dskubin - Kako simpatičen je Draž, mali nagajivček... Kaj gre Diti po njegovih stopinjah?

Se vam pridružim na sprehodu drugi teden... jutri je napovedana močna burja user posted image !

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

clock-img

15.11.2007, 18:36

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: soncek78
Dskubin - Kako simpatičen je Draž, mali nagajivček... Kaj gre Diti po njegovih stopinjah?

Aha, samo učitelj je dober samo, če ga učenec prekaša. Glede na to, da nam jih mulc špiči non stop, nas je prav malo strah, kaj si bo tamala zmislila, da ga nadkrili. V glavnem, zaenkrat je na pravi poti in dobro (kaj dobro, odlično) ji gre v posnemanju vragolij in izmišljanju novih. Midva se drživa starega reka: "Nič nas ne sme presenetiti" user posted image

clock-img

15.11.2007, 20:11

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRAŽ.....ti pošiljam enga velikega lupčkaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image ...škoda,ker se nismo srečali danesuser posted image

clock-img

15.11.2007, 20:13

clock-img

majrim

pencil-img

3991

sonček 78...kaj se bojiš burje????...vsaj ne boste imeli doma bacilovuser posted image

clock-img

15.11.2007, 20:51

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Punce-kje šetate in kdaj?Mogoče bi se vam pridružili, ampak ne vem kje pohajate?user posted image

Mi lahko katera napiše kraj, uro itd?Če ne ima Thaiss moj mobi pa naj pošlje sms jutri-prav?No ja, če se lahko pridružimo seveda...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

15.11.2007, 20:55

clock-img

melaverde

pencil-img

3081

Juhuuu

danes sem bolj zgodnja ker pol se čudite kdaj hodim spat...šalo na stran ampak če likam se mi zavleče......sedaj pa sem še novoletne okraske začela delat user posted image . Komaj čakam, da jih bova z Valom lahko skupaj user posted image

In, ste pohajale brez mene ?!? Ve lumpe...kaj jutri boste tudi po Izoli???? Mogoče sunem možu avto...samo kaj ki to pomeni ga peljat v službo ob 7h in pol se mi ne da prit nazaj domov....
se dobimo ob 7h ????????????????

clock-img

15.11.2007, 20:56

clock-img

melaverde

pencil-img

3081

sem se samo hecalaaaa
user posted image

clock-img

15.11.2007, 21:21

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image   mela...ti si outuser posted image ...jaz imam jutri dragega domauser posted image  in bomo šli malo z avtom okoli...saj jaz tudi delam za novo leto mela,ampak ne do 24....kaj pol ti celo noč tvoj Val prespi,da imaš mir al kaj??

clock-img

15.11.2007, 21:39

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Punce-kje šetate in kdaj?Mogoče bi se vam pridružili, ampak ne vem kje pohajate?user posted image

Mi lahko katera napiše kraj, uro itd?Če ne ima Thaiss moj mobi pa naj pošlje sms jutri-prav?No ja, če se lahko pridružimo seveda...

Jaz bom jutri po opravkih...beri zapravljanje... po Kopru!

In, ste pohajale brez mene ?!? Ve lumpe...

šlik šlak ;)))

clock-img

15.11.2007, 22:05

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Pošlji sms če si za kakšen kafe dej.Verjetno bomo mi trije tudi okoli.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

clock-img

15.11.2007, 23:10

clock-img

melaverde

pencil-img

3081

Majrim, to da sem out vem že dolgo....moj sin spi od 20h do 4h in pol produži do 7:30 user posted image  ma je priden !!
ampak spi manj čez dan tako da mi ostane le še noč....sej sem ti rekla da sem bolj počasne sorte user posted image . razen če je sobota, zunaj lepo vreme in hočem ven...

Frajerka, ona ima moža doma....jaz sem se tako navadla brez njega, da mi je še v nedeljo v napoto user posted image

Joj, mogoče je boljše da grem spat, ki se mi rolaaaa ...

Thaiss, jaz bom šla verjetno k mami...ne vem še mogoče v Ankaran k sestri, magari mi pošlji sms če imaš čas ?!  Ma ne bi šla raje pogledat za darilo v Mercator, zdaj ki so te akcije ?? Res pa moraš pol na dva konca hodit....

Grem prečekirat TV...

Želim vam mirno noč in še lepši jutrišnji dan... tistim z user posted image  in tudi brez !!!
Ma ne zamerit, se samo hecam !!!!

Lahko noč!

clock-img

16.11.2007, 14:17

clock-img

heaven

pencil-img

85

Ciao,
evo se ena nova primorska mamica ;)
Najprej se morem zahvalit Majrim za vse lepe zelje!!! Hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image
Danes je moja pupika Enja stara 12 dni in je super pridna. Baje da je ne smem prevec hvalit :)
Porod je potekal super, rodila sem v dveh urcah. Ni bilo tako hudo kot sem si predstavljala da bo, je pa res da je bila moja princeska en drobizek, 52 in 2,605.
Ker ste ve ze tako ulaufane mi boste znale fajn svetovat ko bom imela kak problemcek :)

Pozdravcek iz KP!

clock-img

16.11.2007, 14:29

clock-img

melaverde

pencil-img

3081

ciao heaven!!

Najprej čestitke ob rojstvu hčerkice in seveda dobrodošla med nami !!!!

Sedaj, ko si napisala ime punčke, pa vem kam sodiš...user posted image
kako je bit mamica?? ti svojo princesko kar hvali, če jih same ne bomo jih ne bo nihče...

sedaj pa se nam moraš pridružit še na sprehodu, seveda ko si mela pribori avto user posted image

spet ni nobene gor, vse pohajajo...

clock-img

16.11.2007, 14:33

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Mela jaz sem tu.

Iz kje si ti drugače?user posted image

Aja Heaven welcome, za nasvete ti kar praši, no problem!user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem