cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Zibali bomo

clock-img

19.07.2007, 14:15

clock-img

pika30

pencil-img

1150

user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam,preživljaj lepo user posted image .

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

19.07.2007, 22:08

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

BRAVO, BRAVO BRAVO KEPICA !

UŽIVEJ ČIM BOLJ ! TKO SE MI ZDI, KO SEM BRALA TVOJ POST, K DA LEBDIŠ, NE PA HODIŠ !

user posted image user posted image user posted image

LEBDIŠ OD SREČE ! VSAKI PRIVOŠČIM TA FEELING ! BABE, SAME LEPE STVARI NAS ČAKAJO ! SAM POZITIVNO JE TREBA RAZMIŠLJAT ! IN SE IMET RAD !

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2007, 07:20

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Punce user posted image  hvala za vašo vzpodbudo in čestitkeuser posted image  
Čeprav sem se preselila na forum Nosečnost, nisem pozabila na vas. Še vedno držim pesti za vse, ki komaj čakate na user posted image  in še vedno vsak dan pogledam, če je kakšna nova nosečka.Težko se ločim od vas, ker smo bile toliko časa skupne borke. Vem, kako je, ko čakaš na user posted image , zato upam, da se mi kmalu pridružite na forumu Nosečnost.
lp,kepica

clock-img

20.07.2007, 11:15

clock-img

amaya

pencil-img

4434

čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

20.07.2007, 14:55

clock-img

girly

pencil-img

951

kepica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo in prijetno user posted image  pa enga super crtkanga user posted image

Kris je najin sonček :)

clock-img

20.07.2007, 18:43

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   želim ČIM VEČ user posted image user posted image  IN ČIM VEČ user posted image user posted image user posted image

ZDRAVEGA DOJENČKA IN MIRNO NOSEČNOST TER ČIM VEČ LJUBEZNI !

clock-img

20.07.2007, 18:48

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Kepica, ČESTITKE:)
Upam, da bom tudi sama lebdela na morju 25/7user posted image . Ravno danes sem si kupila CB če slučajno ne bo user posted image .

Uživaj nosečnost in pazi na svojo pikico.

LP
Sandra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem