Dobro jutro!
Danes sem spet malo potegnila, ker sem ponoči vadila za april...
Mater, včeraj ste pa spet načvekale - komaj sledim, pa sem na bolniški!
Skratka, mene so včeraj klicali, da mi bodo prestavili morfologijo, pa sem se malo uprla, ker se mi zdi, da ne morem več čakat, tako da jo imam sedaj kljub vsemu v sredo, ampak dopoldan -
Očka glih ni navdušen, ker bo moral iz službe, pa kaj čmo... Sem mu rekla, da grem lahko sama, pa ni hotel nič slišat, hoče vedet, kaj razgraja po trebuščku. Sicer pa je naše dete včeraj počivalo, sem samo ene parkrat začutila brcike in me je že kar malo panika zagrabila - še dobro, da imam AS, pa se potolažim, ko naša lokomotivca lepo piha!
Popoldan sva bila pa v bolnici, ker je babica od mojega zakrvavela. Sem za vsak slučaj poškilila še, kje je gineko odd, če bi me spomladi kaj prehitelo in ne bi prišla do NM.
Ketrin, ti imaš pa tkooo manekenski trebušček! Meni se zdi, da je pa samo moj tako majhen
, da se ga sploh še ne splača slikat... Je pa res, da se mi je obseg pa kar konkretno povečal, samo večino na račun križa - me kar razganja čez rit! Groza, pa še pomagat si ne morem nič...
NiLe - bravo za 10ko!!!
Nič, grem pozajtrkovat, pa se potem še kaj javim. Moram skrajšat ene 6 hlač - od mojga pa od tašče...