Dekletca, hvala vsem k tako hvalite bušija
, sem kr mal
. Sem na hitro malo poškilila in vidim, da je gor na forumu že kar pestra zbirka telih prelepih nosečniških trebuščkov (vsak je po svoje krasen - vsak dan kakšni pošljem eno
, danes recimo sinskiT, violici-23 (perfektna kroglica), katki28 - sem se najprej že ustrašila, da kje pa se skrivata celo dva otročka, pol pa vidim, da je bil to šele štart
), se bomo lahko že skoraj prijavile za kak nosečniški koledar!
Najina jelka bo kar takšna kot lani: zlati glineni angelčki + rdeče steklene zvezdice z zlato obrobo + bele lučke. Bova pa žal tudi midva kar (skoraj) do božiča počakala, ker ni časa
. Še mahu nisem nabrala za jaslice, ki jih imava pa tik zraven postelje, tko da ne bo prav zabavno, ko naju bo ponoči obiskal kak žuželčji škrat (iz vlažnega mahu). Jaz si dam s temi stvarmi ponavadi ful dela, lani sem ful lepe adventne venčke naredila, pa vse sorte aranžmaje in lučk ter rdečih in zlatih zvezdic iz blaga in ratana smo imeli toliko kot cel New York, letos mi pa preprosto ne bo zneslo. Pri nas doma je še vse pusto, pa tudi nič po piškotih ne diši za razliko od lani, ko sem pekla cel december (poznalo se je pa samo mojemu dragemu
).
Aja za darilca sem se pa jaz odločila, da ta najboljšim prijateljicam podarim vsaki en steklen svečnik za čajne lučke, paketek čajnih lučk, magnetek za na hladilnik (iz DM-a, npr. z napisom "Prijatelji so kot izbrana čokolada... Kar je v njih jih naredi posebne" (svečke so v isti barvni kobinaciji kot ti magnetki) + če mi uspe še majhno vrečkico domačih piškotov.
Vidim, da ste bolj naokoli in uživate - saj je prav
- jaz ima pa "kao" učni vikend, tako da, če bo kaj dogajanja, se še kaj oglasim.