08.01.2008, 13:24
3706
Glede cen vozičkov sem že v soboto napisala, da dobiš v Toys-u v Grazu voziček s košaro in lupinico že od 100 EUR naprej...
Voziček, ki je voziček tedna je vedno tako ugoden.
Lupinica je za v avto nepogrešljiva!!! - saj brez avta verjetno več nobena družina ne funkcionira, ali pač...
V AVTU V NAROČJU AL PA V KOŠARI
Košara na vozičku pa je idealen nadomestek za prenosno posteljico - vsaj v začetku. Pol pa vidiš al potrebuješ še dodatno posteljico ali ne.
Moje mnenje!
Malamalinca
pa ne ga sračkat... Počivaj, počivaj in se pusti pedenat!!!
Vreme je pri nas krasno - sonček, sonček in prav toplo!
Vsem pošiljam naročje sončnih žarkov...
Grem plest za našega
pol pa kosilo...Danes šampinjoni z jajčko in kitajsko zelje v solati...jutri: borovničevi cmoki in kompot!

jaz pa
Super je bilo..... Letos pa nimam pojma kaj bi lahko bila.... Hmmmm. Vedno sem si želela bit Kan kan plesalka, Kleopatra in Jasmin od Aladina.... Tole mi še manjka v mojem repertuarju... Drugače pa sva bili že kavbojki, čarovnici, morski deklici, indijanki, čebele, pike poke, .... Vsako leto greva tudi dopoldan na pustno soboto v mesto gledat povorko in tiste male maškarice (kot tvoj nečak Tayso)
) tko da bo očitno prevladalo mesto srečanja LJ! Robertin predlog je sicer super, mogoče pa bi bilo bolje, da se dobimo v Areni Vodafone v BTC. Tam je veliko več prostora.... 15 ali 20 nosečk na kupu....to moram bit že kar orng velik lokal!
hodila dva meseca prej odprta 3 cm, se lahko zgodba ponovi ...
nakupila nekaj oblačil, tudi v barvi za
, upam, da do konca
... med potjo domov sem pa prišla v meglo