IZVIRNO SPOROČILO: katka28
Jaz bom letos Radenska, ker imam tri srca :)
Zelo duhovito

!
Včeraj pa se je razvila prava debata in ne le čvek

. A ko presežemo dvesto strani, se teh starih ne bo dalo več brati? V tem primeru moram hitro sprintat seznamček + komentarje (sam kaj ko nimam niti enega praznega lista

- pri meni grejo za med).
Kozmetična opravila: ja jaz ko se zadnje čase spravim (čeprav pri nas smo glede tega zelooooo leni, namreč mojemu

je všeč v vseh oblikah (samo da je moja

), mogoče še malenkost bolj čisto naravna, čeprav do kakšnega

ne pridemo, je pa meni bolj higienično če je kot slikica. Ima pa ta slikica "zadnje" čase bolj polomljen okvir. Samo ziher imam s tem najmanj dela tukaj gor. Z britjem nog pa zaenkrat nobenih težav, čeprav tudi tukaj nisem dosledna kot pri umivanju zob (me pa moti, začuda da

ne, ker drugi dan po britju ful pikam, potem je že v redu - sem pa najraši v spalnih srajčkah). Sej drugače sem rada urejena in dam veliko na estetiko, samo s temi stvarmi nekako nisem (nisva) obremenjena; jaz se recimo velikokrat tudi počešem ne, pa mislim, da ni take krize. V glavnem v življenju se mi nekako ne da vzeti tistih "nekaj" minut, da bi se ličila, urejala frizuro itd..., je čist kul to kar je dala mati narava

.
Blazina za dojenje: jaz jo bom ziher uporabljala, ker desne dlani ne morem čist obrnit (od rojstva zaraščen hrustanec v komolcu) in mi bo najbrž nekdo moral pomagat, ko ga bom dajala na desno dojko oz. se bom že znašla, samo še ne vem, katero naj izberem. Najrajši bi kakšno kompaktno.