Včeraj smo bile pa hudo produktivne ... dejmo še malo stisnit, da pridemo do 200-tke
Kot je dejala Tasyo, sta dve vrsti
blazine: taka, ki je kot kača in je super opora za spanje in se jo da zaviti v klopčič, ko bomo naše

dojile in pa take, ki so kot polobroč.
Posteljnina; res ne vem, zakaj so te stvari takoooo drage

. Jaz za to ceno dobim dva kompleta posteljnine za zakonsko posteljo. Zadnjič sem na netu odkrila eno trgovino z otroško posteljnino, spalnimi vrečami in raznimi dodatki. Ne vem, mogoče jo je pa katera že omenila .
Bolje 2x napisano kot nobenkrat
http://www.odejca-sp.si/catalog1.html Previjalna; do sedaj smo jo imeli v spalnici, sedaj pa kar v sobici. V kopalnici bom imela previjalno podlogo, da

zrihtam po kopanju. Edino pogruntat moramo še, kako bomo kopali bebico. Imamo veliko kotno banjo in sklanjat se - ni ravno pametno. Mogoče bo najbolje naštimati kakšne stolice in gor banjico.
Glede
črpalke pa so mamice že podale svoje izkušnje. Ni je treba iti kupiti, če imate možnost, si jo sposodite. Tudi jaz imam AVENT-ovo in je

Uporabljala sem jo zelo malo; če so bila prsa prepolna (če je

prespal obrok), da sem jih samo malce spraznila, na zalogo si nisem nikoli črpala - tu je zakon ponudba in povpraševanje - ko se enkrat prsa navadijo na ritem dojenčka, ni problema. Je pa mastitis hudo zoprna reč, ampak o tem bomo diskutirale, ko bomo imele

že pri sebi
Uf, spet sem se razpisala ... želodček se oglaša, grem si privoščit zajtrk, potem pa še malo pokukam gor. Pol pa za knjige ... dan je idealen za lenarjenje ali pa učenje