Ojla, frajle,
da še jaz pristavim moj izkušen piskrček, drage moje v prvo nosečke, ne skrbet zaradi špikanja levo in desno v jajčnikih in dimljah, nasploh tam dol, predvsem pri kakšnem sunkovitem obratu, kašljanju ali pa tudi kar tako-to se krepijo maternične vezi in tako mora biti.Uaaauuuu, kaj se modro počutim, sploh ker sem v četrto noseča in lahko delim "pametne" izkušnje hehe (saj sama zase vem, da mi je šlo vedno ful na živce k me je pri prvi nosečnosti kakšna večnosečka hotla učit o tem in onem....), ampak ne morem iz svoje kože.
Prehrana? Moj nos je trenutno detektor vsega slabega in dobrega, zdravega in nezdravega.Tako jaz npr.coca-cole tudi videti ne smem (v normalnem stanju jo obožujem), ali pa cigareti-bek in fuj (pred nosečnostjo kadilka).Moram, priznat, da mi tudi surovo meso ne potegne, čeprav sem zadnjič na eni ohceti jedla surovega lososa-tam ni TOXE-ali pač?Biftek pa sicer nenoseča rada slasknem prov na brzino.
Bi pa kar naprej jedla zelje v solat in kostanj, ki ga omenjate-mnjami, ga moram hitro na kakšnem štantu najt, ker mi diši, odkar je bil prvič omenjen na temle forumu.Se prav, da je zdrav?
Prav tako imam za sabo obdobje jedenja gob, predvsem pohanih marel in jurčkov z jajčki.Zdaj so se mi pa obrnile in jih ne morem, več niti vohati.
Telo samo pove, kaj potrebuje, potrebno mu je samo prisluhniti in ga poslušati.Ne pa pretiravat.
Moja NS se zdi še takooo daaaaleč (15.10.2007), čeprav se mi zdi, da čas zelo hitro mineva.
Aja, a ste ve tud take smotke, pa greste najprej na forumu pogledat, če so tistemu dojenčku v avatarju oz.ob nosečniškem trakcu že kaj nogice in rokice zrasle? Jaz ga prečekiram parkrat na dan.
Juuupi, sonček se kaže