writing-img

RE: Ne želi otroka

clock-img

30.07.2007, 12:39

clock-img

muška

pencil-img

3223

... da se bo maščeval otroku,...  user posted image user posted image user posted image user posted image  KRETEN pokvarjen! Meče slabo luč, na vse preostale normalne moške. Pusti bedaka in zaživi normalno, pa čeprav sama z otrokom! user posted image

clock-img

30.07.2007, 13:23

clock-img

Slončica

pencil-img

576

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ta dec...pardon...pokveka je pa vreden enega poštenega pretepa. Da se bo otroku maščeval....sej pravim nagont k hudiča.

Nebi mogel lepše napisat,
jst bi otroka obdržala in se odselila ob rojstvu bi pa rekla oče:neznan

clock-img

30.07.2007, 13:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Če si ti želiš otroka, ga seveda obdrži, lahko greš za nekaj časa k staršem, mu daš 14 dni, da pride k sebi, če ga imaš še zelo zelo rada in če bo še vedno tako mislil, ga pač odmisliš in počasi preboliš. kaj več nimaš naredit, po moje. Pa ti je povedal, kaj je razlog za to nenadno spremembo? Mislim, si je želel otroka, zdaj jih pa sovraži?user posted image  To bi bilo že fer, da ti pojasni... Čeprav tega, da bi rekel, da se bo maščeval otroku sama ne bi odpustila, se imam sicer za kar tolerantno bitje, ampak to bi bilo pa preveč... mogoče tudi zato, ekr nisva preveč kolerična in nisva navajena na kake nekontrolirane izbruhe jeze... Tak da jaz bi šla verjetno proč, ti pa veš zase, koliko ti je to težko...

clock-img

30.07.2007, 14:42

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

bejži stran od takega kretena. Tudi, če otroka nebi obdržala, po takih izjavah z njim nebi hotela imeti nič več!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

30.07.2007, 14:48

clock-img

Anonimen

pojdi domov

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem