teejaa preber od začetka te debate o tem MV in me zanima kaj bi si ti mislna kaj počnete in kak zgleda
!
Se ne jezim-več, je vaše telo....
Dobro jutro, punce!
Tok sm bla vesela, ko sem slišala tako lepe novice, kodrana!!! Čestitam in držim pestke!!! Kr mlao sm se zjokala...
Pri meni pa...nič novega, razen negativnega testa.
Včeraj popoldne je bil negativen bc mini in danes zjutraj first sign.
še od nikoder (nekako naj bi prišla v soboto, če računam povprečen cikel, če je pa ta dolg, pa čez dva dni...).
In dokler je ni, si dovolim še malo upati. Čisto malo.
Razmišljam, zakaj sta bla pol dva testa rahlo pozitivna...in zakaj sm že dva tedna kot napihnjena žoga...zakaj me srbijo bradavičke (še posebej zvečer)...zakaj mi je občasno slabo in se mi vrti...in zakaj me občasno špikne v jajčnikih...
Ampak po mojem ni dobr o tem preveč razmišljat. Pol se sama sebi zdim trapasta. Pa žalostna ratam.
Eh, sej bo...sam nej že pride, če že hoče pridet ta
, da se preselim med...umm...novemberke...
lp od m, s kavico za vsako od vas
Darja30, hvala...
evo, spet sem dobila solzne oči...najprej od veselja zarad kodrane, pol mal zarad minuska, pol zarad moža, k me je potolažu zarad minuska, pol zarad frizerja (dans si grem ostrižt dolge lase, tko nekak, ornk, pa se veselim in bojim hkrati), pa spet zarad moža, k me je potolažu zarad frizerja...pol v službi me kolegice skoz gledajo, pa probam bit močna in sproščena...no, pa od tebe dobim objem...hvala. Res.
Pa čakam na teejoo...in držim pestke...
lp,
m
jutro
Kodrana iskrene čestitke.
Sem prišla gor, da preverim kako je s teejoo, pa je menda tako srečna, ker je nosečka, da zdaj že praznuje
Tiara123, kitka1, mp30, darja30, kako ste? Se bliža 28.9. hitro hitro.
Že kakšni znaki, da se približuje

? Še nekaj,
darja30, ko vidim da si ravno gor, kdaj si imela zadnjo M in če slučajno veš na kateri dan ti je padla ovulacija. Pri meni je bila M 30.8, ovulirala pa sem 13.9.
čbela, a ti si tudi med nami revicami, ki nam bojo že vse pobegnile v oktober ali pa so srečke nosečke, preden me zvemo, kako se je on tam zgoraj odločil
Mah, znaki so pa niso. Včasih se mi zdi, da imam nekaj znakov, spet drugič da si jih zamišljam. Včeraj sem delala test, pa je bil negativen. Ne preostane drugega kot da čakam.
Pa ti? Kako kaže pri tebi?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!